סחוט טרי

• פותח הנושא E&A
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תגובות יתקבלו בברכה.

קבצים מצורפים

• מוקטן חתום 1.jpg
    KB 183.2 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
וואו ממש מגרה

• הוסף לסימניות
מפריע לי שהכד מטושטש ולא בפוקוס וגם הקומפוזיציה הייתי מסדרת אחרת
הייתי מקרבת את הכד לתפוזים מאחוריהם באמצע

• הוסף לסימניות
תודה על ההערות.
אבל כל הפרמטרים נבחרו במכוון.

• הוסף לסימניות
לטעמי
הרקע הורוד לא מתאים לכאן
מה גם שהוא מקרין על התפוזים עצמם

דווקא את הקומפוזיציה אני מאוד אוהב

• הוסף לסימניות
אני התכוונתי שלי זה מפריע שהוא עד כדי כך רדוד ומטושטש עוד קצת חדות
וקומפוזיציה לי זה לא מסתדר בעין בכלל מבחינת שיווי משקל בתמונה
הכל מיד בשורה לאלכסון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;959837:
אני התכוונתי שלי זה מפריע שהוא עד כדי כך רדוד ומטושטש עוד קצת חדות
וקומפוזיציה לי זה לא מסתדר בעין בכלל מבחינת שיווי משקל בתמונה
הכל מיד בשורה לאלכסון
לי זה לא מפריע וזה נראה לי מצוין כך.

• הוסף לסימניות
עבודה נקיה ויפה :)
עומק השדה הרדוד רק משדרג
את הרקע הייתי משנה לרקע קר יותר אבל זה עיניין של טעם אישי
בסך הכל יפה ! :)

• הוסף לסימניות
אני אוהבת את הפריים בדיוק כמו שהוא. קומפוזיציה מדוייק, עומק שדה מושלם (לאחרונה חוזרות על עצמן בפורום הערות על עומק שדה רדוד מדי, בתמונות שבהן לדעתי זה בכלל לא רלוונטי להעיר את זה...), צבעים יפים.
ורוד חיוור משתלב מצויין עם כתום כזה. אני לא רואה השראה של הוורוד על הכתום. יש חלק קריר בצד השמאלי ביותר של התפוסים בפיירם (כלומר על הקליפה החיצונית של התפוז החצוי), אבל אני לא חושבת שזו השראה אלא פגיעה של אור הפלאשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה