סחרחורת מ-DSLR

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מצלמת DSLR לקניה,
יש כ"כ הרבה דגמים וסוגים, סחרחורת..
עד היום אני מצלמת על SONY NX3 http://www.j-sale.co.il/Product.aspx?productid=4726,
עכשיו אני מחפשת מצלימה חדשה- למטרות קליפים, שוטים קצרים שבעיקר מצריכים משחקי פוקוס וכו, מה שאין במצלימה שלי,
אשמח לשמוע המלצות מבעלי נסיון.
אפשר גם באישי, תודה על כל התייחסות.
(עוד משו, התקציב עד 10...)

• הוסף לסימניות
בוידאו סוני ופנסוניק מובילות בטכנולוגיה.
בתקציב שלך הייתי בודק בס"ה 3 דגמים:
סוני A6500 עם עליונות טכנולוגית וחדשנות
פנסוניק GX8 עם נוחות עבודה גבוהה יותר לעומת הסוני.
פנסוניק GH4 מלכת הוידאו שמזדקנת בכבוד עד שתצא המחליפה שלה שכבר הוכרזה.

לזכור להוסיף לתקציב עדשה אחת לפחות טובה, כרטיס זכרון, סוללות נוספות(בוידאו הסוללות מתרוקנות יחסית מהר בפרט בסוני), נרתיק וכו'.

• הוסף לסימניות
מה עם הsony a7s?

איפה היא ממוקמת ?
הa 6500 חדשה יותר .. היא עדיפה עליה ?
אם התקציב גדול יותר יש משהו עדיף?
תודה על עזרתך מראש

• הוסף לסימניות
המליצו לי על ה-650D
של קנון, ולקנות עדשה יקרה,
יש בזה משו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nomi123;2281028:
המליצו לי על ה-650D
של קנון, ולקנות עדשה יקרה,
יש בזה משו?

אין בזה כלום.
בהקצנה, הציעו לך לקנות אוהל עם מטבח יוקרתי.

ואני כבר עונה גם לשאלת התקציב. למי שאין מגבלת תקציב, יש את הסוני A7S II, PANASONIC GH5 שעדיין לא נמכרת, וכמובן קנון C100II וסוני FS5.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מאיפה התמצאות בכל כך הרבה דגמים?

ממש מסקרן אותי

• הוסף לסימניות
ההמלצה על ה-650D היא ממש לא בתוקף (כמו שהעירו כאן). אם כבר, אז קנון 80D עם משהו כמו 5 שנים הבדל בגיל, https://www.youtube.com/watch?v=Fj2O7ZUS_Xk
ועוד משהו כמו עדשה עם מנוע עם בקרה חיצונית לזום בוידיאו וכו'. ומיקרופון של קנון וכו':
http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=קנון+80d

לפי זאפ המצלמה + עדשה (18-135מ"מ חדשה nano usm) + מנוע זה כ-8,300ש"ח.
ויש כמובן את ה-Canon XC10 4K במחיר 11,500 ש"ח בערך ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה