השראה סטודיו ברק – אתר אותנטי, שמדבר בדיוק ללקוחות הנכונים

• הוסף לסימניות
שמחה לשתף עם אתר תדמית שנבנה עבור סטודיו ברק - מעצבת מוכשרת ואשה מדהימה. הפרויקט היה יותר מאשר "רק אתר פורטפוליו". המטרה הייתה ליצור אתר שמדגיש דיוק נישה – לדבר בדיוק אל קהל הלקוחות שהסטודיו הכי טוב עבורם, עם תוכן כתוב ומעוצב שמדבר בשפה שלהם.

הגישה שלי בעיצוב אתרים היא שהאתר מנכיח את מה שיש כבר, את החוזקות והערך הייחודי של העסק. אתר טוב לא אמור להמציא סגנון או פוזה, אלא להרגיש זורם, טבעי ונכון, ולשדר את האותנטיות של מי שעומד מאחוריו.

בתהליך:
בריף מקיף
– למדנו על החוזקות של סטודיו ברק וחיברנו אותן לצרכים של הלקוחות המדויקים – ראשי עמותות וכוללים
בניית שפה עיצובית ומותגית מאויירת מאפס – שונה לחלוטין מעיצוב אתרי תדמית סטנדרטיים, מותאמת לקהל יעד ייחודי ומדויק.
כל אלמנט, צבע ופונט נבחרו בקפידה כדי להעביר את המסר הנכון ולהתחבר ללקוחות שמחפשים בדיוק את מה שהסטודיו מציע.
האתר עצמו נבנה כך שיהיה שימושי, ברור ונוח למשתמש, תוך שמירה על מקצועיות ואותנטיות – לא רק יפה, אלא גם אפקטיבי.

והנה מה הלקוחה כתבה בסיום העבודה:

"הרבה זמן רציתי אתר לעסק שלי. חני הורוביץ האלופה עזרה לי להגשים את החלום!
מעבר לזה שהיא כל כך מבינה ענין, סבלנית וקולעת לטעם ולרצון של הלקוח, היא ממש מקצועית – היה לה ממש חשוב שהאתר ישמש אותי ויעזור לי להתקדם בעסק, באפיון ובעיצוב של האתר היא ממש שמה לב לזה. שלא רק יהיה יפה, אלא שימושי ונוח למשתמש, שישאיר טעם של עוד ויוציא את העסק שלי הכי מקצועי בתחומו.
כל תהליך העיצוב והבניה של האתר היה זורם נעים, בטוב טעם, בזריזות וביעילות.
חני גם הסבירה לי בצורה מובנת ומפורטת איך לתפעל את האתר ולמלא בו תכנים לבד כדי שאוכל להתקדם באופן עצמאי ולפתח את האתר עוד בהמשך.
אין ספק שאני עוד אמליץ על חני לכל מי שאשמע שצריך אתר בלי להתלבט כלל!! 🤩"

אני שמחה שהצלחנו ליצור אתר שמדבר בדיוק ללקוחות הנכונים, שמראה את האותנטיות והחוזקות של סטודיו ברק, ושומר על תחושת זרימה וטבעיות.

לצפייה באתר:
https://studio-barak.co.il/

אתרים נוספים בדרך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה