דרוש מידע סטודנט או פרופיל גאוגרפי?

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש כבר לפחות 8 שרשורים כאלה
אבל אולי מישהו יוכל לעזור לי להבין, בתור נוסעת מביתר עלית לירושלים מידי יום.
מה עדיף לי:
פרופיל גאוגרפי: 50 אחוז בחופשי חודשי : 118 לחודש כפול 12 חודשים = 1416 שח
או חפשי שנתי סטודנט: 1400 + 200 שח לקורס

לכאורה פרופיל גאוגרפי, אבל אני חוששת שאולי טעיתי במידע או בחישוב
אשמח לעזרה ממי שבידו מידע מדויק. תודה!

• הוסף לסימניות
סטודנט זה גם 1416 ש"ח בחופשי שנתי אפשר ב-6 תשלומים
כך שהמחיר זהה, רק פריסת התשלום שונה כי בגיאוגרפי משלמים את זה ב-12 חוד'

קבצים מצורפים

• Gmail - היי HUS, עדכון על הטבות לסטודנטים בתחבורה הציבורית לשנת הלימודים הקרובה, תשפ_ה 2024-2025.pdf
    KB 52.7 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
ברור שעדיף גיאוגרפי, לא מצליח להבין בכלל מה ההו"א.
גיאוגרפי אפשר לקנות לפי הצורך בחודשים שבהם נוסעים כן, ומתי שלא לא.
סטודנט זה שנה מראש על כל החודשים כולל חודשים בהם לא נוסעים.
(יש רווח שכנראה לא מכסה את ה250 ש"ח של הסטודנט + השבועות שבהם לא נוסעים, שבדר"כ בתחילת יולי מחירי התחץ עולים, ומי שקנה שנתי כאילו חוסך את ההעלאה הזו עד ה14/10)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה