סטודנט יכול לקבל אבטלה?

• הוסף לסימניות
שלום,
רציתי לשאול,
אני עכשיו מתחילה בעז"ה ללמוד כסטודנטית,
האם זה יפריע לי להמשיך לקבל אבטלה/ הבטחת הכנסה מביטוח לאומי?
לאחר שדיברתי עם ביטוח לאומי, האם אמרו לי שסטודנט לא זכאי להבטחת הכנסה,
אבל אבטלה עוד לא שאלתי,

וחוץ מזה, אם אני כן ממשיכה להתייצב לאבטלה, הבטחת הכנסה, האם הם מעודכנים שאני סטודנטית?
הם יכולים לדעת?

אשמח לעזרתכם בהקדם.

• הוסף לסימניות
תלוי לאיזה מוסד ותוכנית לימודים. למיטב ידיעתי לתואר אקדמי מוכר במסלול רגיל ביטוח לאומי מתעדכן.
בד"כ סטודנטים מפסיקים לעבוד או יורדים במשרה בשביל הלימודים, אך אם מבחינת לשכת התעסוקה הם יכולים להתאים לך משרה מלאה לפי המערכת שלך אז בהחלט אפשר לקבל אבטלה.

• הוסף לסימניות
תלוי לאיזה מוסד ותוכנית לימודים. למיטב ידיעתי לתואר אקדמי מוכר במסלול רגיל ביטוח לאומי מתעדכן.
בד"כ סטודנטים מפסיקים לעבוד או יורדים במשרה בשביל הלימודים, אך אם מבחינת לשכת התעסוקה הם יכולים להתאים לך משרה מלאה לפי המערכת שלך אז בהחלט אפשר לקבל אבטלה.

אז למרות שהם יודעים שאני סטודנטית,
אני יכולה לקבל אבטלה?

זה מדובר גם בהבטחת הכנסה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה