דרוש מידע סטטוסים בשיאומי חצי טאצ'?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
איזה סינון הכי טוב אם אני רוצה רק אתרים ואפליקציות מסוימות?
והאם אפשר סים שהוא טוקמן בשביל ווצאפ ואתרים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כאן המליצו על גולד, לא מכיר

• הוסף לסימניות
יש לי שיומי מטעם מושגח
אין דפדפן ואין סטטוסים

• הוסף לסימניות
אני קניתי את זה רק שיהיה לי פתוח וואצאפ עם 4 אנשי קשר ואתר שיין שיהיה פתוח
זהו רק זה
השאלה אם יש אופציה כזו?
אני לא צריכה את הטלפון לשיחות

• הוסף לסימניות
למה טוקמן יותר יקר?
אמור להיות יותר זול כי אין שיחות יוצאות
סים רגיל עם גלישה של 100GB עולה בסביבות ה 25 שקל לחודש, בנוסף יש גם 2500 דקות שיחה ו 2500 הודעות
חבילה מינימלית של 30GB גלישה עם תוקף לחודשיים עולה כ 50 שקל, בנוסף יש גם 1000 דקות שיחה ו1000 הודעות
החבילה הבאה בגודלה עבור סים פריפייד עולה גם היא כ 50 שקל, 150 GB עם תוקף של חודש בלבד + 2000 דקות שיחה ו 1500 הודעות
סים ללא אפשרות לשיחות זה סים דאטה והוא ממש יקר, החבילה המינימלית היא 12GB גלישה בתוקף לשנתיים במחיר של 85 שקל (במקום 100 שקל)
מחירים של רמי לוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה