עזרה סטטיסטיקה, התפלגות נורמלית

• פותח הנושא nhfk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לפי הניסוח - זה לא נראה שמדובר בסכום הזמנים. אלא שגם נסיעה 1 וגם נסיעה 2.
בסופו של דבר...:
upload_2019-9-6_2-4-5.png

• הוסף לסימניות
זה לא נראה כמו התפלגות מיוחדת.
על אף שאם הבנתי נכון את הנתונים הרי שמדובר רק על 20 פריטים - לא בטוח שניתן לזהות התפלגות לפי כמות קטנה כל כך.(הרי בסופו של דבר יש את המימד ההסתברותי)
אם יש עוד נתונים לשאלה - נשמח לשמוע.

עריכה - נראה לי שווה לשאול בפורום תיכנות. מסתובבים שם כל מיני שיש סיכוי שידעו לעזור.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה רבה על המענה.
צורת ההתפלגות
הכוונה האם היא סימטרית, (אני יודעת שהתשובה היא לא.)
ואם היא אסימטרית האם זו אסימטרית ימנית-חיובית או שמאלית שלילית.
הבעיה שליהיא שאני יודעת את התשובה, שהיא אסימטרית ימנית, לפי הממוצע והחציון,ממוצע> חציון.
אבל בשאלה בקשים ממני להגיע לתשובה הזו מקריאת נתוני ההיסטוגרמה, ואת זה אין לי מושג איך עושים.
יודעת לעזור? או שאאלץ ללכת על זה
נראה לי שווה לשאול בפורום תיכנות. מסתובבים שם כל מיני שיש סיכוי שידעו לעזור.
?

• הוסף לסימניות
ההיסטוגרמה אכן נראית יותר קרובה להיות אסימטרית ימנית מאשר שמאלית.
אבל לא הבנתי מהי השאלה. זה הרי ברור לפי הגרף. (רואים שהמקסימום של ה"עקומה" - אם תחליקי את ההיסטוגרמה, נמצא יותר לכיוון שמאל.)

• הוסף לסימניות
ההיסטוגרמה אכן נראית יותר קרובה להיות אסימטרית ימנית מאשר שמאלית.
אבל לא הבנתי מהי השאלה. זה הרי ברור לפי הגרף. (רואים שהמקסימום של ה"עקומה" - אם תחליקי את ההיסטוגרמה, נמצא יותר לכיוון שמאל.)
תודה רבה רבה.
ברוך ה' הסתדרתי, והגשתי.
תזכי למצוות.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
משהי יכולה לעזור לי עם השאלה הזו (סעיף א)
דחוף!!!
לא מבינה איך לגשת אליה.
קשור למבחנים אפרמטריים
בתודה

קבצים מצורפים

• שאלה 3.pdf
    KB 178.7 · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
מי יודע איפה אפשר לדעת על נתוני אתרי חדשות / תדמית, כמה גולשים נכנסו לאתר וכדומה וכו' וכו'?
שמעתי שיש מקום שאפשר לראות כמה גולשים נכנסו ל"פרוג" כמה ל"המחדש" וכו'

• הוסף לסימניות
מי יודע איפה אפשר לדעת על נתוני אתרי חדשות / תדמית, כמה גולשים נכנסו לאתר וכדומה וכו' וכו'?
שמעתי שיש מקום שאפשר לראות כמה גולשים נכנסו ל"פרוג" כמה ל"המחדש" וכו'
אויש
איזה הקפצה לא קשורה..
כדאי שתפתח אשכול נפרד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה