עזרה סטים בנים בנות

• הוסף לסימניות
אני רוצה סטים של בגדים לבנים בנות יום חול גילאי 4 ומטה

לא מתכוונת לסטים היקרים,

אני רוצה לדעת איפה אני יכולה למצוא בגדים דומים ולא יקרים

• הוסף לסימניות
בנקסט היו כמה סטים.
והכי פשוט זה לנסות להתאים לבד. ליום חול זה לא מידי מסובך.

• הוסף לסימניות
אני רוצה להתאים לבד השאלה תני לי רעיונות ואיפה אני מוצאת את זה

• הוסף לסימניות
נסי בבזאר שטראוס ועזרה ואחווה, מייצרים לבנים ובנות מאותם בדים, המחירים הם סביבות 100 שח סט לילד.

• הוסף לסימניות
בחנות החדשה בינגו, שנפתחה ברח' ירושלים בבני ברק במקום בזאר שטראוס, יש הרבה סטים יפים.

• הוסף לסימניות
חולצת פסים/ריבועים שחור לבן לבן עם מכנס צהוב/ירוק.
ולבת שמלה שחור לבן עם קרדיגן צהוב/ירוק

לבת בגד אדום-לבן גינס
לבן (אם הוא עוד קטן ומקובל) חולצת גינס עם מכנס אדמדם.

בנקסט היתה חולצה כחולה לבן עם כוכב פסים צבעוני
ומאותם בדים חולצה בלי שרוול לבנות. יצא גרושים.

סתם נותנת לך רעיונות ממה שיצא לי לראות. אני אישית רק עם בנות..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
טיול תשרי תשע''ז 3656.jpg
טיול תשרי תשע''ז 4538.jpg
טיול תשרי תשע''ז 1374 (2).jpg
105.jpg
עוד סטים לדוגמה

• הוסף לסימניות
הרעיון זה לקחת גזרה וצבע שמתאים לבן ובת
אני קניתי השנה חולצת טריקו אפורה עם הדפס של תוכים-בפוקס
עם מכנס/חצאית צהובה
יצא מתוק
בחורף עשיתי להם מכנס ירוק עם סוודר אפור
או מכנס אפור עם סוודר חרדל
ו-מכנסיים משובצות בורדו שחור ושכפץ פרווה שחור.
לשבת קשה יותר-אז אני רק מחפשת צבע זהה
השנה קניתי ירוק (שמלה לבת-בלידר ומכנס+חולצה לבן-בבונבון)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה