- הוסף לסימניות
איזה דגם מומלץ? אני רוצה עם אופציה לוואי פי וחיבור ישירות לחשמל.
מה המחירים?אני ממליץ בעיקר על DLINK 932C
יש גם וואוי E5576-320 מצויין
אפשר להשיג אצלי
tod5585 בגימייל
כן
ממליץ בחום!יש גם וואוי E5576-320 מצויין
אני רואה בזאפ את הסטיק אבל לא רשום 320 יש עוד דגמים או שמספיק שרשום E5576ממליץ בחום!
סטיק מעולה!
אין לי מושג... (אולי 320 מתאים לתדרים של החברות בישראל?)אני רואה בזאפ את הסטיק אבל לא רשום 320 יש עוד דגמים או שמספיק שרשום E5576
איפה זה רשום על הסטיק כי גם המכובס זה כנראה הדגם הזה.אין לי מושג... (אולי 320 מתאים לתדרים של החברות בישראל?)
בכל אופן עכשיו בדקתי ושלי באמת 320
איפה ראית?ראיתי שיש כאלה שקוראים לזה S3 או שזה מוצר אחר?
לכאורה כןלמשל פה.נתב סלולרי נייד Mobile WiFi 3s HUAWEI - באג
היכנסו לרכישת נתב סלולרי נייד Mobile WiFi 3s HUAWEI ברשת באג, באג מציעה לכם את מוצרים מהמותגים המובילים עם אחריות מלאה במחירים משתלמים ומשלוח מהיר עד הבית מהיום להיוםwww.bug.co.il
האם זה המוצר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים