כללי סטירת לחי ומוסר השכל.

• הוסף לסימניות
ונתנו, כמה זמן לקח לך - לצלם מסך + להעתיק לקורל (עד שנפתח...) + לסגור (כנ"ל) + להעלות לפרוג? וזה עוד לפני שדיברנו, כמה זמן לקח לך למצוא איפה זה :)

כנראה שפחות ממה שלקח לי למצוא איך עושים קישור להודעה מסויימת - - -

• הוסף לסימניות
אני לא יודע כמה זמן זה לקח לי, אבל אני עוד באמצע לחפש :) :) :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגדור;64995:
ונתנו, כמה זמן לקח לך - לצלם מסך + להעתיק לקורל (עד שנפתח...) + לסגור (כנ"ל) + להעלות לפרוג? וזה עוד לפני שדיברנו, כמה זמן לקח לך למצוא איפה זה :)

כנראה שפחות ממה שלקח לי למצוא איך עושים קישור להודעה מסויימת - - -

למה נראה לך שהוא פתח קורל בשביל זה? שמות התמונות אינם Grafic1 וכו'
חוצמזה שקורל זה לא אילוס', ולוקח לו שניה שהוא נפתח.

• הוסף לסימניות
קפיערייטער,
אם שלחת (באימל) את העבודה ללקוח ולחבר, זאת אומרת ששמרת אותה.
וגם אם מחקת אותה אמור להיות לך עותק בדואר יוצא (ואם מחקת גם דואר יוצא אז ב"פח הזבל"...)
ובאמת יכול להיות שתמצא חלק גדול מהעבודה (גם אם לא את כולה) בתיקיות הזמניות של קורל.
תחפש ב-C:\Corel\Graphics8\Draw\Template ובכלל בכל התיקיות (דבר של שעות שווה חיפוש של כמה דקות).
חוץ מזה שקורל בדר"כ שומר אוטומטית את המסמך (אם שמרת אותו בהתחלה אפילו כמסמך ריק - רק נתת לו שם).
בהצלחה,
ו...תנחומי :(:):(.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקשורת;64965:
מומלץ לכל גרפיקאי ומחזיק מחשב לקנות מעביר (לא זוכר איך קוראים לזה) שיש בו בעצם בטריה ואפי' כשיש הפסקת חשמל הוא נותן עוד פסק זמן של כעשרים דקות שאז אפשר לסגור ולשמור
מחירו בערך 90 ש"ח

קוראים לזה 'אל-פסק', UPS.

• הוסף לסימניות
העבודה נעשתה בפוטו שופ, ולא בקורל
לשואלים אם שלחתי באימייל למה אין לי את העבודה, את מה ששלחתי באימייל יש לי בתור jepg ברזולוציה נמוכה וכדאי לקבל איכות טוב נדרש ממני לעשותו מחדש.

האם יש שמירה אוטומטית לפוטו שופ?

דרך אגב אף אחד לא מתייחס לעבודה שהעליתי

• הוסף לסימניות
משהו מוזר בתמונה?
בפנים של הרבי, נראה שיש כאן איזו "כיווץ", בגלל אילוץ של התמונה למסגרת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה