כללי סטרוק זהב באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
אני דוגמת צבע זהב וה- Fill נצבע ואני רוצה רק את הסטרוק
איך עושים זאת?
או מה הערכים של צבע הזהב?

תודה רבה לעוזרים.

• הוסף לסימניות
א - את יכולה פשוט לבחור את האובייקט שהמילוי שלו נצבע בזהב - ואז להוסיף לספריית הצבעים. אחרי שיש לך את הצבע בספרייה, תוכלי לצבוע רק קו..

ב - את יכולה להחליף בין מילוי לקו. (בסרגל מצד שמאל)
upload_2018-8-12_12-37-5.png

• הוסף לסימניות
הצלחתי ע"י זה שהוספתי את הצבע לספריית הצבעים.
באפשרות השניה לא נתן,
תודה רבה שרל'ה.

• הוסף לסימניות
או מה הערכים של צבע הזהב?
אשמח לדעת מה הערכים של מלח ופלפל :)

זהב הוא חומר ולא צבע לכן אין לו ערך מספרי בצבעים אך עדיין ניתן לדמות את הצבע ע"י שימוש בכמה וכמה גוונים וטקסטורות ... (לא שאני יודע בדיוק מה הם)

• הוסף לסימניות
ב - את יכולה להחליף בין מילוי לקו. (בסרגל מצד שמאל)
או אפשר ע״י לחיצה על shift-X [קיצור מקש].
זהב הוא חומר ולא צבע לכן אין לו ערך מספרי בצבעים אך עדיין ניתן לדמות את הצבע ע"י שימוש בכמה וכמה גוונים וטקסטורות ... (לא שאני יודע בדיוק מה הם)
אפשר לעשות זהב מאוד יפה ע״י מעבר צבע [gradient] של צבעי צהוב-כהה/צהוב-בהיר/צהוב-כהה/צהוב-בהיר; וחוזר חלילה...
כן אפשר לעשות ״כסף״ עם מעבר צבע של אפור/לבן/אפור/לבן/אפור/לבן...
יש לשחק עם הצבעים עד שמגיעים לתוצאה רצויה...
Screen Shot 2018-08-12 at 19.29.21.png

• הוסף לסימניות
כדי לדגום לסטרוק את דוגמת עם shift
מהצבעים האלה ע"י משחק בגרדיאנט יוצא זהב
זהב.JPG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה