- הוסף לסימניות
אין לזה חלק שמשמש כקערה? כמו זהאני מבית שמש
יכולה להעביר מחר לירושלים או לפתח תקוה
יש את כל החלקים בדיוק כמו בתמונה של פותחת האשכול
אין לזה חלק שמשמש כקערה? כמו זהאני מבית שמש
יכולה להעביר מחר לירושלים או לפתח תקוה
יש את כל החלקים בדיוק כמו בתמונה של פותחת האשכול
חדש באריזהזה חדש?
באיזה מצב?
אין לזה חלק שמשמש כקערה? כמו זה
צפה בקובץ המצורף 853100
אני חושבת ש400 זה ממש ממש זולאפילו יותרצפה בקובץ המצורף 853111
שזה אומר?נראה לי שזה מהדורה שיוצרה בהזמנה מיוחדת
יש מצב שאני ארצה את הסט.לא.
בחלק שכתוב "מצה" יש מקום להכניס 3 מצות עגולות - בתאים נפרדים
אם את רוצה - יש לי גם קערה של סט מסורת - חדשה באריזה
נמכרת ב- 400 ש"ח בנפרד
או ב- 300 ש"ח למי שלוקח גם את הסט הנ"ל
יש מצב שאני ארצה את הסט.
בודקת
הסט היה מתנה בשנה שעברההאמת חשבתי לקנות לבעלי אבל כמות המוכרות פה מקררת אותי מהרעיון.
לא.
בחלק שכתוב "מצה" יש מקום להכניס 3 מצות עגולות - בתאים נפרדים
אם את רוצה - יש לי גם קערה של סט מסורת - חדשה באריזה
נמכרת ב- 400 ש"ח בנפרד
או ב- 300 ש"ח למי שלוקח גם את הסט הנ"ל
יש לך אפשרות להעלות תמונה של גובה הקערה?
הסט היה מתנה בשנה שעברה
היה גם באתר שלהם ואנשים שילמו עליו פי שתיים וחצי מחיר
הקערה- מתנה טריה ויוקרתית- מהמם!!!
כמעט כל מי שפרסמה הצליחה למכור את הסט
והקערה אני מאמינה שגם
זו הזדמנות בשבילי לקנות משהו שאני צריכה עם הכסף הזה
והזדמנות בשביל אנשים להגיע למשהו שהיו רוצים וצריכים אבל המחירים בחנויות מרקיעי שחקים
את יכולה לסמן בתחילת האשכול "בטל מעקב" ואז לא תקבלי התראותאני מקבלת הודעות מיותרות.
בבקשה תעשו טובה ותפתחו אשכול נפרד לסט שאתן מוכרות.
הסט הספציפי באשכול הזה נמכר והוא לא רלוונטי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים