סיגריות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השניה יותר דרמטית
כמה סיגריות שרפת בשביל הצילום...

• הוסף לסימניות
וואח הוצאת לי את הטעם מהסיגריה שבפה שלי כעת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוצה טוב;1775417:

אני יודע זה יצא דוחה. זה חלק מהרעיון. התכנון שלי לכותרת היתה "לעשן-למות" אבל לא שמתי אותה בסוף.

נכתב ע"י ארי בראון;1775415:
השניה יותר דרמטית

עישון של כמה ימים.

• הוסף לסימניות

לצילום עצמו ס"ה שתיים.

• הוסף לסימניות
יפה
הסיגריה הבוערת יצאה לך קצת שרופה..

• הוסף לסימניות
השניה יותר טובה.
והכותרת על סגריה הורגת באמת מתאימה.
צילום מקסים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוצה טוב;1775417:

אם זו התוצאה של התמונה
אז התמונה עושה את העבודה

וטוב שכך.

• הוסף לסימניות
השניה יותר דרמטית

נכתב ע"י רחלי 1234;1776087:
השניה יותר טובה.
והכותרת על סגריה הורגת באמת מתאימה.
צילום מקסים.

הבעיה שלי בשניה שהמאפרה קבלה צבע של כחול-סגול ולא אפור כבמקורית.

ו... תודה על הפרגון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1775698:
יפה
הסיגריה הבוערת יצאה לך קצת שרופה..

תודה..
פתחתי בגלל הכהה. והתוצאה שהסגריה נשרפה [אכן גם בתמונה המקורית היא טיפה שרופה]
לסגור ולהוסיף פלאש-הצבע של הבעירה ירד כמו שמאיר שבח אמר לי וזה גם מה שקרה לי-הוספתי פלאש או שתיים בכל עוצמה שהיא ולא רואים שהסגריה בוערת. נסיתי להרחיק את הפלאש ולא עזר.
הפתרון לדעתי-פשוט לסגור קצת ולקבל את רב הנושא חשוך ביחס לסגריה הלבנה [וכמובן ללא פלאשים]. שדווקא מתאים לתמונה הזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה