כללי סידור העמודים באיינדזיין להדפסה

• הוסף לסימניות
יש לי חוברת של 16 עמודים,שלחתי לבית הדפוס בPDF רגיל לפי סדר העמודים אבל
בית הדפוס רוצה שהעמודים יהיו בסדר לדוגמא :
עמ'1 ליד עמ' 16
עמ' 2 ליד עמ' 15 וכו'
האם יש פעולה שמסדרת את זה אוטומטי?
תודה רבה לעונים!
אמרו לי שזה בהדפסה לחוברת ניסיתי לעשות ואין לי מושג איפה אני מוצאת את הקובץ שנוצר.
אנא יהודים טובים עיזרו לי! זה דחוף לי מאד, תודה רבה!

• הוסף לסימניות
print booklet

• הוסף לסימניות
תעשי הדפסת חוברת שם יש לך את כל האופציות, אפשר לראות בתצוגה מקדימה.

• הוסף לסימניות
תלוי מה בית הדפוס מבקש. בד"כ רוצים גלישה ופסרים.

• הוסף לסימניות
זה בית דפוס בחול ואין לי כרגע אפשרות לדבר איתם. אם את יכולה להסביר לי איך עושים עם גלישה ופסרים ואיך עושים בלי . אני ממש אודה לך את פשוט מצילה אותי! בעיקרון לחוברת עצמה יש גלישה

• הוסף לסימניות
:eek::eek::eek:ניסיתי לעשות את זה ואין לי מושג איפה זה שומר את הקובץ כדי שאוכל לראות?
מישהו יודע? זה אמור היה כבר להיות מודפס....

• הוסף לסימניות
אם לחוברתיש גלישה (בליד) אז פשוט בהגדרות הדפסה יש הגדרות נוספות שם בתוך "סימונים" או משו כזה את מסמנת אם את רוצה פסרים, רגיסטר וכו'. ואל תשכחי שיהיה כרגיל באיכות גבוהה. והPDF לא יהיה באיכות סטנדרטי אלא איכות דפוס.

• הוסף לסימניות
:eek::eek::eek:ניסיתי לעשות את זה ואין לי מושג איפה זה שומר את הקובץ כדי שאוכל לראות?
מישהו יודע? זה אמור היה כבר להיות מודפס....

• הוסף לסימניות
תראי, את צריכה לעשות הדפסת חוברת שתודפס במדפסת של אקרובט ואז הוא שומר לך איפה שהקובץ המקורי שמור.
אפשרות נוספת להדפיס למדפסת פוסט-סקריפט ולבחור את המדפסת כמו dolev 800 ולסמן V בprint to file (הדפסה לקובץ) ואז הוא שואל אותך איפה את רוצה לשמור את הקובץ והוא יוצר לך קובץ PS שצריך לדסטל כדי לקבל קובץ PDF.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה