התייעצות סידור מסמכים במחשב

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.

יש לי המון חומרים במחשב ובכמה אר דיסקים. חלקם כפולים.

האם מישהו פעם ניסה לסדר את כל המסמכים שהיה לו על המחשב?

יש לך המלצה על מישהו או כל מידע שיעזור,

אשמח לעזרתכם..

תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
יש לכם אולי מושג מי בכלל אור לעשות כאלה דברים,

זה משהו שקשור לניהול משרד / עבודת מזכירות.

אני רק מבין שזה עבודה שחורה, אבל לא יודע אפילו איך לקרוא באמת לדבר הזה.

מי יודע?

• הוסף לסימניות
מדובר על כ3 טרה.
מהצפון

מכיר מישהו או שאתה בעצמך מתעסק בזה?
רציתי לעשות את העבודה הזו בעצמי
אבל אני רואה שהמרחק עצום
בגדול זה לא המקצוע שלי
אבל ללמוד אותו ולעשות עוד שקלים מהצד
לא מזיק כלל

• הוסף לסימניות
תגדיר "לסדר"
לפי הנפח שכתבת, הרבה זה תמונות וסרטונים
אתה רוצה כותרת לכל תמונה? או רק לסדר את זה בתיקיות לפי תאריכים?
יש הבדל גדול

• הוסף לסימניות
אני צריך מיון דבר ראשון לפי תיקיות. שאני פשוט אדע איפה לחפש ולפני זה בכלל שאדע מה קיים שם ומה לא קיים שם.

לוקח סתם דוגמא: אם יש לי קבצי PDF של ספרי תנ"ך / גמרא / ראשונים.
ובמקביל יש לי הדרכות לאינדיזיין
ויש גם כמה חומרים של לקוחות שעשיתי להם עבודה, אז ראשית כל צריך למיין ולחלק:
א. ספרים
ב. תוכנות
ג. לקוחות.

כמובן שאחר כך אפשר להתקדם עם תתי תיקיות הגדרות.

אני מבין שצריך מישהו שיש חוש והבנה בסדר.

• הוסף לסימניות
יכול לנסות לעזור
nagoshieishe gmail.com

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה