דרוש מידע סידן לילדים-איזה מומלץ?

• הוסף לסימניות
הבת שלי הייתה אצל רינה פליישמן
והיא אמרה שתאכל כל יום 1000 מ''ג סידן
ובעיקר זה ממוצרי חלב
ובחורף אני לא אוהבת שהילדים אוכלים המון מוצרי חלב
רציתי לנסות לעבור לתוסף
האם זה יהיה הרבה פחות יעיל מהמוצרי חלב? או שאותו דבר?
איזה תוסף מומלץ?

• הוסף לסימניות
בטחינה ושומשום גם יש המון סידן

• הוסף לסימניות

בטחינה מלאה יש הרבה יותר סידן ממוצרי חלב.

• הוסף לסימניות
אני מביאה לילדה כדורי קלציום של 600 מ"ג סידן
זה כדורים שנמסים בתוך מים.
הכדורי סידן של סופרהרב וכ"ו הם מאד גדולים וילדים לא מסוגלים לבלוע אותם.

וכמו שאמרו מעלי בטחינה מלאה יש המון סידן, אני מכינה פצפוצי אורז,שוקולד וטחינה והילדים מנשנשים

• הוסף לסימניות

בטחינה מלאה יש הרבה יותר סידן ממוצרי חלב.
כן אבל היא תצטרך לשתות כל יום בקצב הזה טחינה

• הוסף לסימניות
אני מביאה לילדה כדורי קלציום של 600 מ"ג סידן
זה כדורים שנמסים בתוך מים.
הכדורי סידן של סופרהרב וכ"ו הם מאד גדולים וילדים לא מסוגלים לבלוע אותם.

וכמו שאמרו מעלי בטחינה מלאה יש המון סידן, אני מכינה פצפוצי אורז,שוקולד וטחינה והילדים מנשנשים
של איזה חברה?
רינה המליצה לך?

• הוסף לסימניות
כן אבל היא תצטרך לשתות כל יום בקצב הזה טחינה
ממש לא.
ב 100 גר טחינה מלאה יש 800 מ"ג סידן.
100 גר' זה בערך 3-4 כפות.
לפי זה בכל כף יש 200 מ"ג סידן לפחות.

אני מערבבת לילדים בכוס כף טחינה, כפית סילאן, ולפעמים עוד טיפה דבש. הם מלקקים כמו ממתק.
לפעמים מערבבת בתוכו פיצפוצי אורז, ונהיה לנו קינוח לשבת.
בדר"כ מביאה גם תוסף סידן. אבל בימים שאוכלים את הממתק הזה + מוצרי חלב + חלבה וכו'. אין צורך לדעתי בתוסף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה