סיומת amv של וידאו, מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
אם כן, באיזו תוכנה עושים את זה, או איך אפשר להמיר לסיומת זו?
יש לי נגן mp4 שהגיע בתוכו קובץ בסיומת זו, ורק את זה הוא מציג בתור וידאו, כל שאר הסיומות הוא לא מזהה:(
מישהו יכול לעזור לי עם זה?
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;1039467:
תודה רבה ענקית!
(לפעמים אני שוכחת לחפש קודם בפורום, לפני שאני פותחת אשכול... אז תודה לך על השירות!)
אני אומנם חסומה בנתיב, אך אבקש שיפתחו לי את הקישור המצורף שם, מקווה שאסתדר, אם יש לך אפשרות להוריד לי את זה, זה יעזור לי מאד!
תודה רבה ויישר כח!

• הוסף לסימניות
סליחה אך זה כבר לא רלוונטי

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 15.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;1039638:
סליחה אך זה כבר לא רלוונטי

תודה רבה עצומה לך!
מסתבר שזה דווקא כן רלוונטי, כאשר יש אנשים טובים בעם ישראל.
שלחתי הודעה פרטית אל shuki05 שהוריד אז את התוכנה, והוא ברוב נדיבותו שלח לי אותה למייל!!!!!!!!
אז את היית שליחה טובה לתווך בינינו!
ב"ה הסתדרתי עם זה, ובזכותכם קיבלתי פתרון למשהו שכבר כמעט התייאשתי ממנו!
מי כעמך ישראל!
תזכו למצוות!!!
ושימו לב- אין (!!!!!!!!!!) תחליף לעוצמת החסד של "פרוג"!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה