כללי סיומת psb בפוטושופ

• הוסף לסימניות
בניתי קובץ 5 מ' על 1מ' בפוטושופ. אוטומטית נפתח לי קובץ psb וכאשר אני רוצה לעשות שמירה כתמונה/ pdf אין לי כזו אפשרות.
מה עושים?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
יש לי כעת את אותה בעיה, יש פתרון לזה?
<style id="stretch" type="text/css">html {width: 100%; height: 100%;}</style>
<style id="bubble-style" type="text/css">div#bubble-div{-moz-border-radius: 5px; -moz-box-shadow: black 3px 3px 6px;}</style>

• הוסף לסימניות
לא יוצרים בפוטושופ קבצים בכזה גודל.
הגודל שיוצרים הוא עשירית מהגודל המקורי וברזולוציה נותנים מספר לפי המרחק שממנו יראו את הקובץ המודפס.
לדוג' שלט בגודל 500*100 ס"מ אגדיר אותו 50*10 ס"מ וברזולוציה אתן לו 1000 PPI רק למקרה שזה יהיה קישוט קיר לדוג'
כשזה יתלה על בניין ויראו את השלט מלמטה אתן לו אפילו 500 PPI
בדפוס מגדילים וזה יוצא מעולה.

• הוסף לסימניות
למרות שאין צורך לבנות קובץ בגודל כזה בפוטושופ.
בכל אופן, אף פעם לא מומלץ לסגור לPDF בפוטושופ, אלא דרך אילוס או אינד' בלבד.

• הוסף לסימניות
אובייקט חכם

הסיומת הזו היא של אובייקט חכם לא נכנס כרגע להסבר (ניתן לקרוא על זה במדריכים באינטרנט) עכ"פ הפתרון הוא לפתוח קובץ חדש של פוטושופ ולייבא את הקובץ לשם כדי לשנות את הקובץ תלחצו על סימון המופיע בתמונה ואז הוא יפתח שוב בקובץ psb ברגע שתגמרו לשנות לחצו save (ואז אוטומטית הוא ישתנה בקובץ שלכם)

באם משהו לא היה ברור תשאלו שוב

קבצים מצורפים

• 11.PNG
    KB 3.5 · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה