סיומת ts

• הוסף לסימניות
משהו יודע כיצד מתעסקים עם קובץ וידאו בסיומת ts?
כל תוכנות הצפייה מזהות לי את הקובץ אך לא נותנות את ערוץ השמע.
פרמייר כלל לא מזהה את הקובץ
ותוכנת ההמרה איתה אני עובדת נתקעת מייד בתחילת תהליך ההמרה.
:confused::confused::confused:
זה דחוף לי מאוד, אודה על היענות מהירה.

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את הסיומת אבל תנסה להמיר את זה בפורמט פקטורי.

• הוסף לסימניות
כמדומני

זה של מצלמה של סוני הקטנה עם הר דיסק(לא מקצועית) והקבצים קרובים ל HD
אדיוס 5 ומעלה מסתדר איתם יפה
אבל יתכן שחסרים קודקים ולכן לא שומעים

בעניין הקודקים שמתי לב
שגרסת קי-לייט 4.70 המלאה - יותר טובה מכל גרסה מתקדמת יותר...

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני יודעת זה קובץ שהגיע ממיר.
עם הפס קול אני אסתדר אבל הכי דחוף לי זה להמיר את זה לקובץ בעל סיומת "נורמלית" שניתן יהיה לעבוד איתו.

• הוסף לסימניות
אם

אם זה נסגר עם פרמייאר עם כרטיס מטרוקס בקודק שלהם
אין מצב (כמעט) שתפתחי את זה במחשב ללא הכרטיס הנ"ל....

• הוסף לסימניות
קבלתי את הקובץ ממשהו שהוריד אותו עם ממיר למחשב. ללא שימוש בפרמייר.
באמת זה נראה שאין מה לעשות איתו. הוא ממש "נעול". אבל זה האופציה האחרונה לפני יאוש.

• הוסף לסימניות
אולי תנסי לשנות באופן ידני את סיומת הקובץ? avi או mpeg?
לפעמים יש ניסים.

• הוסף לסימניות
איני בעלת מופתים- זה לא עובד...

• הוסף לסימניות
יש תוכנה בשם יוליד סטודיו, היא מזהה כמעט את כל הקבצים ומייצאת בdv.

• הוסף לסימניות
תוכנת המרה בשם TIPARD HD...

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזה סיומת MTS? אם כן- תוכנת המרה מיוחדת לקבצים האלו-AVCHD, תנסו לחפש בגוגל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה