מידע שימושי סיוע בבניית אתר למידע כשרותי

• הוסף לסימניות
שלום.

עקב חוסר גדול ומכשולות בנושא כשרות בחו"ל רציתי להקים אתר שמרכז מידע, ללא מטרת רווח
אני בהכשרתי מנהל רשתות. יש דומיין, יש שרת התקנתי וורדפרס (אפשרי בכל שפת תכנות)
אבל מעבר לזה, אני לא יודע.

מחפש מתכנת / בונה אתרים שירצה לזכות איתי במצווה.

כאמור האתר מוקם ללא מטרת רווח ואין לי משאבים לשלם.
מלבד הזמן הרב שאני מקדיש לנושא

אפשרי גם שהמתכנת ישלב פרסומות, או כל שיטה שתתגמל אותו בזה ובבא

רעיונות חברים?

• הוסף לסימניות
שלום.

עקב חוסר גדול ומכשולות בנושא כשרות בחו"ל רציתי להקים אתר שמרכז מידע, ללא מטרת רווח
אני בהכשרתי מנהל רשתות. יש דומיין, יש שרת התקנתי וורדפרס (אפשרי בכל שפת תכנות)
אבל מעבר לזה, אני לא יודע.

מחפש מתכנת / בונה אתרים שירצה לזכות איתי במצווה.

כאמור האתר מוקם ללא מטרת רווח ואין לי משאבים לשלם.
מלבד הזמן הרב שאני מקדיש לנושא

אפשרי גם שהמתכנת ישלב פרסומות, או כל שיטה שתתגמל אותו בזה ובבא

רעיונות חברים?
שילחו לי פרטים נוספים למייל שבחתימה.

• הוסף לסימניות
יוזמה נפלאה וחשובה!
כדאי שיהיה מחולק לנוחות המשתמש-חנויות מסעדות שמיטה מלונות מפעלים וכד'.
פרסומות זה נושא מורכב כי אם רוצים שהאתר יהיה ניטרלי לגמרי ולא יואשם בלקיחת צד או פרסומת לגוף מסויים זה צריך להשאר ניטרלי, כך שתצטרכו לפרסם או בלי קשר לכשרות או עם מגוון רחב...
באופן כללי צריך עור עבה לעסוק בתחום כי יש בו הרבה "עניינים" וד"ל

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה