עזרה סיוע בשכר דירה מי יכול לעזור בזה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
צריך עזרה לחבר אשמח לקבל פרטיים על אנישים שיכולים לעזור בזה

• הוסף לסימניות
אפשר פרטים מזה אומר למי עוזרים? למה? ובאיזה תנאים?

• הוסף לסימניות
משרד השיכון נותן סיוע בשכר דירה למשפחות שגרות בשכירות ולא מחזיקות בבעלותם דירה
ועומדים בקריטריונים של מ השיכון
ואלו נונים לך עזרה איך לעמוד בזה
וגם שולחים את הטפסים וכו'

• הוסף לסימניות
משרד השיכון נותן סיוע בשכר דירה למשפחות שגרות בשכירות ולא מחזיקות בבעלותם דירה
ועומדים בקריטריונים של מ השיכון
ואלו נונים לך עזרה איך לעמוד בזה
וגם שולחים את הטפסים וכו'
אפשר לקבל סיוע גם ליחידות דיור ללא ארנונה?

• הוסף לסימניות
מאוד פשוט לעשות את התהליך לבד!
במקרים רגילים פשוט לבדוק את תנאי הזכאות במגער/ אלונים,
ולפעול על פי ההוראות,

• הוסף לסימניות
אפשר באמת לעשות את התהליך לבד אבל יש להם קריטריונים נורא קשים כמו למשל כשיש ילד אחד צריך שאחד מבני הזוג יעבוד במשרה מלאה ומרויח 5300, וכל המשפחה ביחד מרויחה 5800 מה שאומר שלבעל "נשאר" להרויח רק 500 שח
אם תדברו עם החזרים אולי יכולים לעזור בזה

• הוסף לסימניות
ביררתי עכשיו
ואני רואה שחלק מקירטריון בסיסי

זה מי שאין ברשתו במשך 10 שנים דירה על שמו

• הוסף לסימניות
לא כך כך פשוט לעשות לבד,
עדיף דרך אנשים שעובדים עם זה....והמבין יבין,
דורשים שעות עבודה מטורפות...
כמובן גם ליחידות דיור שאין ארנונה רשומה על שמכם -ניתן ,זה לא קשור לארנונה אלא למשרד השיכון.
ממוצע מי שעושה את זה כולל הכל... לקוח בסביבות החודשיים-שלוש
הסבר:מקבלים רטרו 3\2 ח' אחרונית
עם 2 ילדים מקבלים כל חודש 1170(בערך לא זוכרת מדויק)
כך שמי שעושה את העובדה לוקח בסביבות ה2000 או יותר תלוי כמה הוא מקצועי וכמה מהר תקבלו את הכסף יש אנשים שמחכים כמה חודשים ויש אנשים תוך שבועיים!!!!!!!!!
בקיצור ההמלצה היא דרך אנשים שיגישו לכם את הבקשה-שווה כל שקל
לא כל כך קל למצוא אותם...
אבל כדאי לחפש!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לבדדדד
הכל
מאפס
וזה לא נכון שצריך להרוויח 5300 אלא צריך לעבוד משרה מלאה ויש תקרות וזה לפי מספר ילדים הזכאות
לזוג בלי ילדים באמת צריך הכנסה ממש נמוכה
מה שכן, מחודש חמישי בהריון זה כבר נקרא ילד, לפעמים עדיף לחכות חודש חודשיים (אם זה באופק כמובן) ואז המלגה יותר גבוהה
אספתי את המסכמים די בקלות ושלחתי למלגם, יש להם שרות מעולה ותוך כמה שבועות ב"ה קיבלתי את הסיוע
היה לי כמעט ברור שלא אהיה זכאית כי לאשיניתי את התלושים ולא פיברקתי נתונים, (בשונה מרוב האנשים שמגשים את הבקשה) לכן זה היה מאד מהר ועבר חלק תהליך ההגשה,
כל המ שהיה לי, שלחתי
לא הייתי צריכה גרפיקה וכו'
תכל'ס רשמתי להם מכתב קורע לב שמסביר את ה'מצוקה'..... וב"ה הם קיבלו את זה
אני ראיתי בחוש שחברתי שנעזרה בכאלה שמסייעים ומשנים תלושים וגם לוקחים על זה אלפי שקלים או את ההחזר החודשי של השלוש חודשים הראשונים וכו'
בטעות שינו לה את התלוש לא מדויק והיתה צריכה לחכות חצי שנה עד שאפשר לנסות להגיש בקשה מחדש
ובקיצור- הפסדיה מיזה הרבה מאד!
אני ממליצה מאד לראות את הקריטריונים וכל מי שאמור לעמוד בהם לנסות להגיש בעצמו ולא לשלם את הסכומים האלה.
כמובן שיש כאלה שמסייעים במידע ובניסיון משלהם וזה תמיד טוב לקבל...

• הוסף לסימניות
צריכה משהוא שמסדר הנחות בארנונה למשפחה של חבר בירושלים,
אם למשהוא יש מידע אשמח שיכתוב לי באישי.....
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה