מידע שימושי סיור במושב שומר שמיטה

• הוסף לסימניות
ברצוני לארגן מטעם ביהכ"נס שלנו בחוה"מ סיור באחת המושבים שומרי שמיטה(יסודות, קוממיות וכו).
1- יש סיורים בחוה"מ?
2- מה התוכנית של הסיור
3- יש למשהו מספרי טלפון של אנשי הקשר?

תודה!

• הוסף לסימניות
שלחתי באישי.

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל גם פרטים

• הוסף לסימניות
אשמח גם לדעת mirikyn שטרודל גימל

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מקום ללכת עם הילדים במסגרת משפחה גרעינית
מישהו מכיר? אפילו לא סיור מודרך, רק מקום שאפשר לראות שדות ומטעים מופקרים..

היום הבת שלי אמרה לי= לא ראיתי שום שלט הפקר בשום מקום...

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מקום ללכת עם הילדים במסגרת משפחה גרעינית
מישהו מכיר? אפילו לא סיור מודרך, רק מקום שאפשר לראות שדות ומטעים מופקרים..

היום הבת שלי אמרה לי= לא ראיתי שום שלט הפקר בשום מקום...
את יכולה לסע ליסודות בכניסה יש שדות ומטעים עם שלטים

• הוסף לסימניות
אנחנו מעונינים לסיעו עם המשפחה המורחבת בחול המועד לסיור במושב שומר שמיטה.
למישהו יש איש קשר?
אשמח לקבל.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אנחנו מעונינים לסיעו עם המשפחה המורחבת בחול המועד לסיור במושב שומר שמיטה.
למישהו יש איש קשר?
אשמח לקבל.
תודה רבה
מצטרף להנ"ל. מירושלים.
אם אפשר להעלות כאן גם שדות וכרמים שומרי שביעית, שאפשר להכנס לביקור עם ילדים קטנים גם כן... תודה.

• הוסף לסימניות
מצטרף להנ"ל. מירושלים.
אם אפשר להעלות כאן גם שדות וכרמים שומרי שביעית, שאפשר להכנס לביקור עם ילדים קטנים גם כן... תודה.
מצטרפת גם לחיפוש
יש למישהו טלפונים ליצירת קשר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה