חסיד מתפתח
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אני אקח את זה כמחמאה למרות שיש לזה ריח של עקיצההעיקר שהריח לא מפריע לך להמשיך ליצור דברים נפלאים בבינה מלאכותית
אני אקח את זה כמחמאה למרות שיש לזה ריח של עקיצההעיקר שהריח לא מפריע לך להמשיך ליצור דברים נפלאים בבינה מלאכותית
כבר חשבתי שזה נותן לך השראהאני אקח את זה כמחמאה למרות שיש לזה ריח של עקיצה
זה לא בדיוק ברכז וגם נורא קשה להגיע בתח"צ (אני יודע שיש את 356 וכל זה, אבל זה נסיעה קצת ארוכה, ואין תדירות נורמלית, ותמיד מפוצץ, אז למה לא ללכת למקום במרחק פסיעה מב"ב?)אני גם יודעת שיש ביישוב יסודות חליבת פרות, אין לי מושג פרטים אבל היינו שם לפני שלוש שנים בערך
סבבה, למה אתה מתכוון? זה גם לא נשמע מי יודע מה מוצלח ליצור תמונה של "מה שאני", מה, בנאדם עומד עם חזה נפוח ואומר "תתפוצצו זה מה שאני"? יעזור? אם כן, אני יעלה את זה באשכול המתאים או במייל כפי שביקשתהייתי רוצה לבקש ממך משהו שתייצר לי אבל עדיף במייל מתאים לך
האמת זה יכול להיות מענין שתייצר גם דבר כזה חחסבבה, למה אתה מתכוון? זה גם לא נשמע מי יודע מה מוצלח ליצור תמונה של "מה שאני", מה, בנאדם עומד עם חזה נפוח ואומר "תתפוצצו זה מה שאני"? יעזור? אם כן, אני יעלה את זה באשכול המתאים או במייל כפי שביקשת
בפרדס כ"ץ כבר לא גדלים תפוזים? כי זכור לי שפעם היהבבני ברק כבר אין פרות?
זכור לי שפעם היה
הכנת לי פרופילהאמת זה יכול להיות מענין שתייצר גם דבר כזה חח
בפרדס ברמן כבר איןבפרדס כ"ץ כבר לא גדלים תפוזים? כי זכור לי שפעם היה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים