- הוסף לסימניות
עולה עכשיו 350.אני קניתי את האמבטיה הזו בזמנו באתר סייבקס
עלה משהו כמו 300 או 500
לא זוכרת
הייתה בסדר כמה שזכור לי
לא הצלחתי אבל להבין איך מחברים אותה לבסיס,
מעל הטיולון בעצם? או שיש דרך לשלוף אותו.
עולה עכשיו 350.אני קניתי את האמבטיה הזו בזמנו באתר סייבקס
עלה משהו כמו 300 או 500
לא זוכרת
הייתה בסדר כמה שזכור לי
מתאמים עלו 150עולה עכשיו 350.
לא הצלחתי אבל להבין איך מחברים אותה לבסיס,
מעל הטיולון בעצם? או שיש דרך לשלוף אותו.
העליון נראה גלגלים גדולים יותר. השאר נראה ממש דומה.מישהי יודעת מה ההבדל הין הדגמים?
@שיפי פוקסמן @פקאן
איזה דגם יש לכם?
@יעל_פרץ את יודעת להסביר?
תודה
@ צפה בקובץ המצורף 1854867
צפה בקובץ המצורף 1854869
יש את שתיהם למכירה,העליון נראה גלגלים גדולים יותר. השאר נראה ממש דומה.
ובכל מקרה, נראה לי שהוא היחיד שנמכר היום.
יש לי את הגלגלים הקטנים. גלגלים גדולים אמור להיות נוח יותר לנסיעה.יש את שתיהם למכירה,
איזה דגם יש לך? והאם הטיולון יוצא ואפשר לשים סלקל עם מתאמים?
אפשר להזמין מוצרים שלא נמצאים בחנות/באתר?היי ערב טוב,
שניהם טיולונים של חברת סייבקס, זה לא ניתן לשליפה (כפי מה שידוע לי)
שניהם מצוינים וטובים.
אני לא מוכרת אצלי בסניף, כי יש לי סניף קטן, אבל יצא להזמין לכמה לקוחות והם ממש מרוצות.
בהצלחה רבה!
הדגם עם הגלגלים הקטנים לא נמכר על ידינו כמעט 5 שנים.מישהי יודעת מה ההבדל הין הדגמים?
@שיפי פוקסמן @פקאן
איזה דגם יש לכם?
@יעל_פרץ את יודעת להסביר?
תודה
@ צפה בקובץ המצורף 1854867
צפה בקובץ המצורף 1854869
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים