שמים כחולים..
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
האם יש למישהו מידע לגבי הדגם השחור רוז גולד איפה אפשר להשיג במחיר שפוי
מה את מתכוונת מחיר שפוי בכמה ראית?האם יש למישהו מידע לגבי הדגם השחור רוז גולד איפה אפשר להשיג במחיר שפוי
תתקשרי לבית שמשראיתי ב5700 בגולד בייבי בבני ברק שבשילב זה עלה 5400 רק שנגמר בשחור
זה לא יקר?
025447736 גולד בייבי בי"שמה המספר
מה המספר
אני קניתי ב5200 בעפולהלא ידעתי שעדיין יש מחסור
אמרו לי אחרי פסח יגיע
אבל אם זה המצב זה לא יקר
הכל לפי ביקוש והיצע וכמובן את את מתעקשת על יד 1
אני שילמתי 5600 אמרה לי בתחילה 5000 ואז עדכנתי שאני רוצה את האמבטיה השחורה ושלדה רוז אז הסוכן אמר שזה אחרון שלו וזה המחיר אם לא אז לא...
זה קצת מבאס כי לפני שמונה חודשים היה אפשר להשיג הרבה יותר בזול
לרון לתינוק יש מחירים טובים-תבדקי איתם שיש להם במלאי
הם אמרו שנגמר025447736 גולד בייבי בי"ש
השלדה רוז זה תוספת של 500 מינימום ומעלהאני קניתי ב5200 בעפולה
ולדעתי זה המחיר עדיין
אבל לא שלדה רוז
תבדקי דרך סוויט בייביהם אמרו שנגמר
בשילב זה אף פעם לא עלה ככה(שלדה רוז ואמבטיה שחורה)ראיתי ב5700 בגולד בייבי בבני ברק שבשילב זה עלה 5400 רק שנגמר בשחור
בשילב זה אף פעם לא עלה ככה(שלדה רוז)
זה עכשיו כתוב באתר כי זה חסר להם במלאי
זה עולה 6500 בשילב
נכוןהי
הייתי אתמול בבני ברק והיה שלדה רוז ועגלה או אפור או לבן ב5400
לא המון אבל גם מה שיש לא פחות מ3500 הדגם שהיא חפשה ואז זה כבר לא כ"כ שווה יחסית ליד שניהאם את בענין של יד 2 - יש שם המון רוז גולד
בעיקר מבחינת עיצוב האמבטיה.מה ההבדל בין מיוס 2 למיוס 3 ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים