מידע שימושי סייעת רפואית לילד אלרגי בצהרון

• הוסף לסימניות
אני לא לוקחת את הסיכון, הוצאתי אותו מהצהרון וה' יעזור.
לא אעמוד בדפיקות לב שיהיו לי כל יום מהשעה שמתחיל הצהרון עד שאגיע לקחת את הילד.
הספיק לי שנה שעברה לבלות פעמיים במיון כי לקח עוגיה מתיק של ילד או שילד "כיבד" אותו בחטיף... הוא היה במעון פרטי והגננת הייתה מאוד אחראית!

• הוסף לסימניות
אני לא לוקחת את הסיכון, הוצאתי אותו מהצהרון וה' יעזור.
לא אעמוד בדפיקות לב שיהיו לי כל יום מהשעה שמתחיל הצהרון עד שאגיע לקחת את הילד.
הספיק לי שנה שעברה לבלות פעמיים במיון כי לקח עוגיה מתיק של ילד או שילד "כיבד" אותו בחטיף... הוא היה במעון פרטי והגננת הייתה מאוד אחראית!
יא. לא קל.
וכל הכבוד!!

• הוסף לסימניות
מבירור מעמיק יש עיריות שמממנות סייעות בצהרון ויש עיריות כמו בירושלים שרק בצהרונים של העירייה המופעלים למשל בבתי הספר של בית יעקב יש סייעת בצהרון אבל בצהרונים פרטיים של רשתות הגנים או בגני הת"ת אין מימון לסייעות בצהרון,
אפשר לפנות לדגל התורה ולבקש מהם לפעול בענין יותר בכיוון המוניציפאלי זוהי החלטה שכל עיריה אמורה לקבל בנפרד,
כמו כן מי אפשר לפנות לגב' לבנה במשרד החינוך,
ומי שיכולה לסייע בנידון הדבר יעזור להמון הורים הסובלים מכך

• הוסף לסימניות
אמהות יקרות
כ"כ כואב לקרוא את זה
אני כבר בגילאים גדולים יותר
אבל זוכרת את מלחמת ההתשה עם הגנים ועם העבודה
אני אמורה לעבוד מ8 עד 16 ולהוציא ת'ילד מהמעון ב16 אחרת זה קנס
זאת אומרת לעוף מעל כל הכבישים הפקוקים , ולא לנסוע ממש
אז הורדתי את הרף ונשארתי בבית מהילדה הרביעית
פשוט מתסכל
ויש לי אחות עם ילד אלרגני קשה
שגם היא נלחמה שנתיים
ולא עזר לה כלום
ויש לה כוחות ועזרה מבפנים ופרוטקציה וכסף....
ו----לא עזר לה !!!
אז לשיקולכן אם שווה מלחמה .
לא אומרת כלום
לפעמים אדם קטן כן מזיז ת'עולם
ולפעמים לא---:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה