סיכוי מול סיכונים בקניית בית ללא היתר בניה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות בית בישוב מיצד בגוש עציון הבית בלי היתר בניה
מה ששמעתי מהמוכר זה שהמשמעויות לרעתי בעניין זה הם שאי אפשר לקחת משכנתא על הבית ושאם יום אחד יפנו את הישוב אני לא יפוצה.
השאלה היא מה עוד יכול לקרות לרעתי בעניין הזה וכן מבחינת החוק מה רמת הבעלות שלי על הבית אם בכלל יש לי כזאת?
כמו כן המוכר טוען שהבית אמור לקבל היתר בניה תוך 5 עד 10 שנים האם זה נכון?
חשוב לציין שהבנייה באישור הועד המקומי.

• הוסף לסימניות
לא הייתי עושה עסקה כזו בלי להתייעץ עם עורך דין שמתמחה במקרקעין שיסביר לי את המשמעויות.

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות בית בישוב מיצד בגוש עציון הבית בלי היתר בניה
מה ששמעתי מהמוכר זה שהמשמעויות לרעתי בעניין זה הם שאי אפשר לקחת משכנתא על הבית ושאם יום אחד יפנו את הישוב אני לא יפוצה.
השאלה היא מה עוד יכול לקרות לרעתי בעניין הזה וכן מבחינת החוק מה רמת הבעלות שלי על הבית אם בכלל יש לי כזאת?
כמו כן המוכר טוען שהבית אמור לקבל היתר בניה תוך 5 עד 10 שנים האם זה נכון?
חשוב לציין שהבנייה באישור הועד המקומי.
זא לא הסיפור של הבניינים בבית אל ודרך האבות, בעם זה סיפור דומה כנראה יוגש על זה בג"ץ במוקדם או במאוחר והוא יפונה

• הוסף לסימניות
במיצד עצמו יש איזורים שהם שטח כחול ויש בצבע אחר [צהוב?] אחד מהם שייך ליישוב והשני כנראה על שם הערבים השכנים כמובן שזה משמעותי מאוד במקרה שיש תביעה משפטית.
במידה וזה על שטחי היישוב אז השאלה היא לא פוליטית כל כך ויש סיכוי וזו החלטה שלכם אם להסתכן, במקרה השני נשמע רעיון גרוע מאד..
הרי השמאלנים כמה פעמים היו באים להפגין שם בשבתות וכדו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה