אני חושב שגם לאולפן לקורב יש יותר הרבה עוצמה ב800 יש לו נופך שאין אותו לימאה ואפילו לא מתקרב אבל הימאה יש לו סאונדים קסם שאין אותם בקורג כמובן שאפשר לדגום וישמע יותר טוב גם בכל אופן אני יש לי רולנד ואני מרוצה ממנו מעל הגג ועברתי כבר את ימאאה וקורג[/QUOTE\לימהה יש צלילים מאד מאד מקסימים אבל לא אמיתיים הלוואי שיהיה סקסופון קלרינט או חליל שנשמע כמו הימהה... (אולי הטיירוס 5 נשמע יותר אמית אבל בטח לא ה910)
טעם וריח בהחלט אפשר לומר על איכות הצליל והמקצב.לאחר עיון בנושא בפורום
זאת העולה מכל האמור
א. להקלטות פלייבקים ואולפן -ימהה
להופעות -קורג
ב. הכל פשוט ענין של טעם כל אחד מה שהוא מתחבר ואוהב
וכדקיימא לן שעל טעם וריח אין להתכווח אז הכא נמי יש לומר כן ופשוט.
מסכים עם כל מילהטעם וריח בהחלט אפשר לומר על איכות הצליל והמקצב.
אבל יש דברים שזה מציאות. בימהה חסר הרבה מאד תכונות שחשובות מאד למנגנים באירועים, הן בממשק והן בבניה ותכנות. קשה מאד להסתדר בלעדיהם.
נניח שאתה על טיירוס, ואתה באמצע נגינה בחתונה, ויש לך תחושה שלתוף בס במקצב החדש שלך יש יותר מדי בתדרים הנמוכים. בבית זה היה טוב, אבל ברמקולים עם הסאב זה נשמע אחרת. מה תעשה?
אתה קולט תוך כדי אירוע שיש איזה מצילה עם צליל לא כ"כ נעים, שלא שמעת את זה באוזניות בבית. או שאפקט הדיסטורשן על הגיטרה חזק מדי, או שהדיליי מוגזם. שבוריאציה אחת בלבד מתוך המקצב הבסים חלשים מדי. שיש מכה של סנר שיושבת רבע פעימה לא במקום. אתה צריך לסדר את זה, והרגע. מה תעשה?
ואם סתם אתה מנגן את המקצב החדש שבנית, ובא לך פתאום לשנות בו משהו קטן, או להוסיף לו. יש לך 3 דקות עד שהנואם מסיים את הדרשה. מה תעשה?
אתה מלוה "ילד פלא" ששר בבר מצוה שלו. מה תעשה שאף אחד לא ירגיש את הזיופים והבריחה מהקצב?
יש לי עוד מלא כאלה.
קורג מלא בדברים פרקטים. המתכננים של הכלי חשבו על הצרכים האמיתיים של המשתמש. יש כ"כ הרבה אופציות (ובכל עדכון נוספים עוד), כל דבר אפשר לשנות ולהתאים. אפשר לעשות בקלות כל מה שבא בראש, אין שום הגבלות.
בימהה - אתה צריך להתאים את עצמך לאורגן, ולמוגבלויות שלו. אתה לא יכול לעשות מה שאתה רוצה. רק להפעיל את מה שהתקינו לך, כמו שהוא, לפי הסדר שלהם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים