גם בבית חולים מודים ומצ'פרים את הצוות במילים טובות ובחיוך.גם בבי"ח אתם מחלקים טיפים?
אנחנו קיבלנו יום יום אוכל מהבית בלי שום בעיה.... (מעלה החמישה)במלוניות קורונה אין אפשרות להביא מהבית! אין מה לדמות זאת לבית חולים רגיל!!!!
אבל ברור שמי שנוסע מבני ברק לכינר או לניר עציון יותר מורכב להעביר לו אוכל מביתו או מאנשים הסובבים אותואנחנו קיבלנו יום יום אוכל מהבית בלי שום בעיה.... (מעלה החמישה)
מי שרוצה מידע על מעלה החמישה אפשר באישי....
דווקא התקבל לי הרשום שהנופשים במלוניו נהנים מאד.כל הכבוד להם.
אבל קשה מאוד לארוז אוכל, לפעמים למשפחה שלמה,
לזמן בלתי ידוע כולל הכל
(איך אורזים אוכל לחודש???????)
ומה אם, לדוגמא, נוסע רק בחור ישיבה? הוא אמור לבשל לעצמו? לרעוב חודש? כי אצלינו במשפחה ירעבו כפשוטו חודש ולא יאכלו אוכל שלא מקובל עלינו כשרותית.
ומה אם נסעו לפני פסח? איך יביאו חמץ?
וגם מכונת כביסה אמורים לארוז באותם מזוודות?
או 30 בגדים לבן אדם????
ואני לא חולת קורונה ואין במשפחתי הקרובה חולי קורונה.
אני בסה״כ משתתפת בצער של אלו, שלא מספיק שהם חולים,
(חבר של אבא שלי תאר לו מה זה חולה קל.... לא מומלץ לנסות, נכון שלא כולם ככה, אבל הוא לא יחיד)
הם אמורים לצום (במקרה של כשרות) או לאכול אוכל בלתי אכיל.
וכן, זה בהחלט שיקול.
ברור!!!גם בבית חולים מודים ומצ'פרים את הצוות במילים טובות ובחיוך.
מינימום של הכרת תודה....
הייתי במלון מעל חודשיותר נחוץ שיתנו מידע מה המצב הרוחני באותם מקומות ואם יש בעיות, נשמח לכל מידע בענין
תודה רבה ושבוע טוב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים