דרוש מידע סילבוס של JAVA מטעם מה"ט

• הוסף לסימניות
לפ
כן
מה שקיבלתי לפני המבחן שלי
אבל אין לי אפשרות להעלות
למדת כבר JAVA ואת רוצה לראות מבחנים
או שאת רוצה ללמוד ולדעת מה הסוג?
לפני כמה שנים עשית את זה?
אני התחלתי ללמוד אני ממש באמצע לא תרגלתי הרבה בכלל ועוד חודש המבחן רציתי לדעת
אם יש סיכוי לדעת אותו בלי לדעת את החומר טוב

• הוסף לסימניות
לפ

לפני כמה שנים עשית את זה?
אני התחלתי ללמוד אני ממש באמצע לא תרגלתי הרבה בכלל ועוד חודש המבחן רציתי לדעת
אם יש סיכוי לדעת אותו בלי לדעת את החומר טוב
האמת אני עדיין לפני (ג"כ עוד חודש)
היינו אמורות לעשות מועד חורף כך שכבר קיבלנו מבחנים משנים קודמות
למעשה שבוע לפני המבחן העבירו אותנו לקיץ
אז יש לי כמויות מבחנים
אם את יודעת לולאות, רקורסיה ומונחה עצמים- עד הורשה (לא כולל) ברמב טובה אז זה בסדר

• הוסף לסימניות
האמת אני עדיין לפני (ג"כ עוד חודש)
היינו אמורות לעשות מועד חורף כך שכבר קיבלנו מבחנים משנים קודמות
למעשה שבוע לפני המבחן העבירו אותנו לקיץ
אז יש לי כמויות מבחנים
אם את יודעת לולאות, רקורסיה ומונחה עצמים- עד הורשה (לא כולל) ברמב טובה אז זה בסדר
יש לך אפרות לשלוח לי במייל?

• הוסף לסימניות
האמת שהייתי שולחת לך בכיף
אבל זה בדפים ואין לי איך לסרוק
תנסי לחפש באינטרנט מבחנים של מה"ט
ראיתי שיש כמה קישורים עם מבחנים
אם את עדיין צריכה אני אולי אנסה לעשות מאמץ ולסרוק את זה
בהצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה