דרוש מידע סילבר קרוס קליק/ ווינג??

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מה ההבדל ביניהם ,
ואיזה טובה יותר
תודה מראש

• הוסף לסימניות
לי יש את הווינג בילד השני ומרוצה מאד אבל הגגון נשבר לי בצדדים ואינו מחובר לעגלה וראיתי כמה עגלות מהדגם הזה שהגגון שבור (שמעתי שאפשר להזמין מהחברה )

• הוסף לסימניות
לי יש את הווינג בילד השני ומרוצה מאד אבל הגגון נשבר לי בצדדים ואינו מחובר לעגלה וראיתי כמה עגלות מהדגם הזה שהגגון שבור (שמעתי שאפשר להזמין מהחברה )
ז"א שכן יש אחריות מהחברה על הגגון?
ואיך היא נוסעת על מדרכות לא ישרות?

• הוסף לסימניות
לי עבר האחריות (אחרי שנה ) וגם חברה שהזמינה שילמה בעצמה נראה לי באזור ה100 (לא מנסיון)
מעולה על כל המדרכות

• הוסף לסימניות
קרה לי גם.
הלכתי לחנות וסידרו לי את זה במקום. ללא עלות.
אחרי שעברה שנה.
יש לי את הווינג כבר כמה שנים. מאוד מאוד מרוצה.

• הוסף לסימניות
שימו לב שיש וינג 1 ווינג 2 לי יש את הוינג 2 וממש לא מרוצה ממש לא יציב ונשבר לי הידית כמה פעמים שמעתי שהינו 1 מעולה

• הוסף לסימניות
בעקרון זו עגלה מעולה
יש לי את הווינג 1
אישית לא אוהבת אותה
המושב מחליק מאד, לא הצלחתי להתאים מזרון
והמצב ישיבה שם לא נראה לי נח בכלל לילד.

האי יציבות בנסיעה גם לא נוחה לי , אבל אולי ככה זה כל הטיולונים, לא יודעת.
היא כן עגלה יציבה, לא מתהפכת אף פעם, אני מתכוונת יותר על ההרגשה של הנסיעה החלקה

הידית עם בד סינטטי מעצבן ומזיע, ומפריע לי שהיא לא מתכווננת, מידי גבוהה לי

אבל זה כנראה אובר רגישות שלי..

חוץ מזה היא ממש חזקה

אמרו שהיא קלה לכיבוס- לי היה נראה מסובךךך מאד,
אז פשוט שמתי במרפסת, ניקיתי עם ספל עם סבון וסקוץ'
אח"כ סמרטוט עם המון מים ויצאה בוהקת.

קלה מאד לקיפול, יש לה מנח רגליים, שזה דבר שהיה לי חשוב

• הוסף לסימניות
תודה רבה על כל התגובות
אף אחד לא מכיר את הדגם קליק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה