דרוש מידע סיליקון לאינדוקציה

שלום,
אני מעוניינת לקנות משטח סיליקון לפסח, אשמח לפירוט:
  1. האם לא צריך הכשר? אשמח למקורות והסברים.
  2. האם יש למישהו קישור עדכני, עם אספקה מהירה שיגיע לפני החג?
  3. או לחילופין האם יש למישהו מידע איפה ניתן לקנות כעת איכותי וזול בב"ב??
תודה מראש:)

שלום,
אני מעוניינת לקנות משטח סיליקון לפסח, אשמח לפירוט:
  1. האם לא צריך הכשר? אשמח למקורות והסברים.
  2. האם יש למישהו קישור עדכני, עם אספקה מהירה שיגיע לפני החג?
  3. או לחילופין האם יש למישהו מידע איפה ניתן לקנות כעת איכותי וזול בב"ב??
תודה מראש:)
מקפיצה.
אשמח ממש למידע. אפילו חלקי.

ראיתי שהציעו לגזור את המשטח (בשביל הלחצנים) זה באמת אפשרי?
מה שכתבו פה מאושר עד מגיע בגודל ממש גדול, אפשר לחתוך את המשטח הזה בלי בעיה ?(לא נפרם או לא מאבד את האפקט)
אשמח ממש לשמוע
וגם - אם יש בעוד מקום במחיר שפוי אבל בגודל ל4 סירים ול2 סירים
תודה רבה

אני חתכתי, ושמה שם סלוטייפ רחב שקוף.
אבל שמתי לב שאצלי המגע תופס גם מעבר לסיליקון, אז לא חייבים לחתוך, אבל צריך לסמן איפה הלחצנים,
עוד דבר מומלץ זה לסמן איפה המרכז של כל עיגול של סיר, מעל הסיליקון.

אצלי כאשר נוגע משהו באזור הלחצנים מתחיל לצפצף ונכבה
אז איך אפשר לשים ע"ז את הסיליקון או שקף וכד' ?

אצלי כאשר נוגע משהו באזור הלחצנים מתחיל לצפצף ונכבה
אז איך אפשר לשים ע"ז את הסיליקון או שקף וכד' ?
אצלינו זה לא מצפצף (למרות שדברים אחרים כן). מקסימום אפשר לגזור במיקום של הלחצנים.
בנוגע לשאלות ששאלו לעיל, כבר לא רלוונטי לפסח אבל אני כותב בשביל מחפשים עתידיים.
אין שום צורך לא בהכשר (ע"פ הוראת רב), ולא באישור מכון התקנים.
ניתן לקנות בטמו ב 20 ש"ח בדוגמאות יפות מאד. קישור לדוגמא
והתורה חסה על ממונם של ישראל.

שאלה לגבי סיר שלא מתאים לאינדוקציה,
יש לקנות מתאם לאינדוקציה
מישהו מכיר? האם זה מומלץ ועובד טוב?
יש לי כמה סירים לפסח שלא מתאים לאינדוקציה

קבצים מצורפים

• 0683373001516812301.jpg
    0683373001516812301.jpg
    KB 123.1 · צפיות: 12
שאלה לגבי סיר שלא מתאים לאינדוקציה,
יש לקנות מתאם לאינדוקציה
מישהו מכיר? האם זה מומלץ ועובד טוב?
יש לי כמה סירים לפסח שלא מתאים לאינדוקציה
יש לי מתאם שעובד מעולה.
אבל בכיסוי לפסח באינדוקציה אסור להשתמש עם מתאם.
גם לי יש מלאי של סירים בעיתי עכשיו...

למה לא עובד לי עם הכיסוי של אושר עד?
נדלק האינדוקציה ואני שמה סיר ואז זה נכבה כאילו שלא שמתי סיר
מישהו יודע/ת למה ?

לנו זה גם קרה עכשיו אני אצל חמותי ואני רואה שהיא שמה את הכיסוי הפוך שהלבן בצד למעלה מחוץ לחלק של הגז. תנסי

איך הכיסוי מתנקה?
סיליפלוס
השחיר ממש
קרה לעוד מישהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

לפני מספר שבועות נשכח טלפון על גג רכב בתוך עיר. ניסינו לחפש באותם רחובות בתוואי הנסיעה של הרכב אך לא מצאנו דבר
למרות שהחיפוש בוצע כחצי שעה אחרי שהטלפון נשכח לא מצאנו אפילו שברים של הטלפון על הכביש
ניסינו להתקשר לטלפון אבל אף אחד לא ענה ולאחר כשעה כבר ענה תא קולי
מדובר בעיר חרדית כך שמאמינה שאם מישהו היה מוצא הוא היה מנסה להשיב את האבידה
יש במגן על הטלפון את כל הפרטים האישיים של בעל הטלפון
אנחנו חושבים שאולי הוא פשוט זרוק איפשהוא ביציאה מהעיר בכביש הראשי (עוד לא יצא לנו לחפש שם רק כי מהגיון חשבנו שהטלפון לא ישרוד על גג הרכב את כל הפסי האטה שיש בעיר והעליות והירידות...
כבר קנינו טלפון חדש אבל עדיין זו עוגמת נפש גדולה כי בתוך הטלפון היה המון מידע ואנשי קשר שאין דרך לשחזר

אולי יש כאן מישהו שקרה לו משהו דומה או יוכל לתת רעיון איך ואיפה לחפש? חשבנו לנסות לאכן את הטלפון אך כיוון שמדובר בטלפון כשר אין אפשרות לעשות זאת לבד אלא בסיוע המשטרה שכרגע לא מנסה לעזור.. וברחובות היכן שהרכב עמד ואח"כ נסע לא ידוע לנו שיש שם מצלמות של אנשים פרטיים ומצלמות של העיר ניסינו לפנות לעירייה אך לא מוכנים לתת בשום אופן ללא אישור משטרה (שגם היא לא מוכנה..)
מה עוד ניתן לעשות?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה