- הוסף לסימניות
כיסוי הסיליקון של האינדוקציה נדבק לניילון. לא אמורים להכנס נוזלים.ואיך מונעים כניסת מים מתחת לניילון באופן מוחלט?
הבנתי שזה הבעיה הגדולה בפסח - שאסור שיכנס רטיבות מתחת לאינדוקציה
כיסוי הסיליקון של האינדוקציה נדבק לניילון. לא אמורים להכנס נוזלים.ואיך מונעים כניסת מים מתחת לניילון באופן מוחלט?
הבנתי שזה הבעיה הגדולה בפסח - שאסור שיכנס רטיבות מתחת לאינדוקציה
מתעניינת גם, אשמח למידע כנלאני מעוניינת לקנות משטח סיליקון לפסח
מקפיצה.שלום,
אני מעוניינת לקנות משטח סיליקון לפסח, אשמח לפירוט:
תודה מראש
- האם לא צריך הכשר? אשמח למקורות והסברים.
- האם יש למישהו קישור עדכני, עם אספקה מהירה שיגיע לפני החג?
- או לחילופין האם יש למישהו מידע איפה ניתן לקנות כעת איכותי וזול בב"ב??
![]()
נשאר יציב ומצוין.אפשר לחתוך את המשטח הזה בלי בעיה ?
אצלינו זה לא מצפצף (למרות שדברים אחרים כן). מקסימום אפשר לגזור במיקום של הלחצנים.אצלי כאשר נוגע משהו באזור הלחצנים מתחיל לצפצף ונכבה
אז איך אפשר לשים ע"ז את הסיליקון או שקף וכד' ?
יש לי מתאם שעובד מעולה.שאלה לגבי סיר שלא מתאים לאינדוקציה,
יש לקנות מתאם לאינדוקציה
מישהו מכיר? האם זה מומלץ ועובד טוב?
יש לי כמה סירים לפסח שלא מתאים לאינדוקציה
למה?אבל בכיסוי לפסח באינדוקציה אסור להשתמש עם מתאם.
למה באמת?אבל בכיסוי לפסח באינדוקציה אסור להשתמש עם מתאם.
אולי שמת סיר שלא מתאיםלמה לא עובד לי עם הכיסוי של אושר עד?
נדלק האינדוקציה ואני שמה סיר ואז זה נכבה כאילו שלא שמתי סיר
מישהו יודע/ת למה ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים