סילסול פאות

• הוסף לסימניות
אני רוצה לחפש את הבת לבן
משהו יכול לתת לי טיפים איך לסלסל פאות שישאר לאורך כל היום.

• הוסף לסימניות
למרוח ג'ל בכמות נדיבה, לסרק את הפיאה לכיוןן המצח, ואז לכרוך על האצבע בתנועת הסלסול. - אם השער שלה גלי מעט זה עשוי להחזיק יפה . אם השיער שלה חלק חלק - אין לי מושג לגבי העמידות.

• הוסף לסימניות
אפשר גם עם מיץ לימון במקום ג'לי - מחזיק מעמד כמו אבן!!! (במים אדירים....)
מנסיון!!! (לא שלי, של אחים שלי..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;540166:
אפשר גם עם מיץ לימון במקום ג'לי - מחזיק מעמד כמו אבן!!! (במים אדירים....)
מנסיון!!! (לא שלי, של אחים שלי..)
עד כמה שזה נשמע הזוי מיץ לימון עם סוכר זו נוסחת הקסמים של הירושלמים
( בערב אם אתה צמא משרים את הפאות בכוס מים והרי לך מיץ לימונדה מרענן:D )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;540173( בערב אם אתה צמא משרים את הפאות בכוס מים והרי לך מיץ לימונדה מרענן:D )[/QUOTE:
בתוספת של חיידקי ביו:):):)

• הוסף לסימניות
ההיגיון אומר שספריי לשיער שמשתמשים לתסרוקות ערב, יעשה את העבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוכון;540205:
ההיגיון אומר שספריי לשיער שמשתמשים לתסרוקות ערב, יעשה את העבודה.
פה... "לא ילבש";)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה