התייעצות סים כשר של חברת פלאפון, עובד בטלפון תומך כשר?

• הוסף לסימניות
אשמח לתשובה בהקדם מהמבינים בתחום...

• הוסף לסימניות
טלפון תומך כשר בהגדרתו תומך בסים כשר של כל החברות.

נ.ב. אם זה לא תומך בדור 4 ייתכן שלא יעבוד בגלל זה.

• הוסף לסימניות
תלוי בIMEI (כלומר בפלאפון) אם זה כשר יעבוד אם זה תומך תצטרך לפרוץ

• הוסף לסימניות
מקפיצה, מדובר בשיאומי... אני לא רוצה לפרוץ, אלא שהסים יתקבל בפלאפון...

• הוסף לסימניות
מקפיצה, מדובר בשיאומי... אני לא רוצה לפרוץ, אלא שהסים יתקבל בפלאפון...
יש אופציה אבל רק ללקוח שמתניד לפלאפון מחברה אחרת ולא ללקוח קים..

אופציה ב זה לצרוב IME כשר על הטלפון ואז הסים מזהה את המכשיר ככשר.

• הוסף לסימניות
הבנתי, אז אני יכולה לנייד לפלאפון... ולא תהיה בעיה נכון?

• הוסף לסימניות
הבנתי, אז אני יכולה לנייד לפלאפון... ולא תהיה בעיה נכון?
לא כל החנויות יודעות לעשות את זה לברר טוב עם מי שעושה לך את זה אם הוא יודע איך הם עושים
את יכולה גם לעשות דרכי עם משלוח עד הבית של הסימים..

• הוסף לסימניות
אני קניתי שיאומי (מקשים) תומך כשר ועבד לי עם פלאפון בלי שום פריצה
בנוקיה נחסם התקשרתי לחברה ובקשתי שיפתחו ופתחו

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה