דרוש מידע סים שפתוח לאתר /אפליקציה אחת בלבד

• הוסף לסימניות
האם יש כזה דבר??
שאוכל להתקין בטלפון תומך כשר אפליקציה של הבנק למשל וחוץ מזה לא תהיה שום אופציה אחרת...
ידוע לי שזה קיים לנטו וויז השאלה היא האם יש לי את אותה האפשרות לכל אפליקציה אחרת אבל שתהיה היא ותו לא
לאו דווקא נטפרי אם אחת משאר החברות נותנת אופציה זו אשמח למידע

• הוסף לסימניות
גם אותי מעניין,
משהו קצת שונה.
לקנות סים שתהיה אפשרות רק לוואטסאפ, לשים על טאבלט.

• הוסף לסימניות
האם יש כזה דבר??
שאוכל להתקין בטלפון תומך כשר אפליקציה של הבנק למשל וחוץ מזה לא תהיה שום אופציה אחרת...
ידוע לי שזה קיים לנטו וויז השאלה היא האם יש לי את אותה האפשרות לכל אפליקציה אחרת אבל שתהיה היא ותו לא
לאו דווקא נטפרי אם אחת משאר החברות נותנת אופציה זו אשמח למידע
אאלט החסימה היחידה לתומכי כשר שיומי וכו זה כושר פליי, דבר איתם

• הוסף לסימניות
יש שירות ב019 שאתה אומר להם איזה אפליקציות לפתוח וכל השאר חסום
שירות מעולה שאני משתמש בו לוויז
הסים הוא סים רגיל בעלות של סים רגיל והשירות הוא דרכם ללא תוספת תשלום להדרן, כשר פליי וכדו'

• הוסף לסימניות
ניתן לקבל עזרה בכל הנושא הזה.
ליצור קשר עם 'אמינות הסלולר'
0542160144

• הוסף לסימניות
טאבלט של נתיב או עסקן מה מומלץ? מה הכי פחות נתקע? בנוסף שמעתי שאת החסימה של עסקן ניתן לפרוץ בקלות האם זה נכון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה