CSS סימול, אופציה של הורדת תמונה ( כמו סמל החץ בגוגל דרייב , משהו כזה)

• הוסף לסימניות
האם ישנה אפשרות להוסיף קוד לתמונה באתר כדי שהגולשים יוכלו לבצע הורדה ( מקביל ללחיצה על התמונה עם עכבר ימני ו'שמור תמונה בשם...)
אני יודעת קצת css ואמרו לי שדרך קוד אוכל להוסיף את האופציה הזאת לתמונה שהעלתי לאתר (רב מסר)
תודה למי שיודע

• הוסף לסימניות
ברור שאין קשר לcss
לא מכיר את הפלטפורמה (רב מסר) כדי לכוון
למעיישה מה שצריך זה להוסיף אייקון עם לינק לתמונה ותכונה של הורדה כך שלחיצה עליו יוריד את התמונה למחשב ולא יכנס אליה בדפדפן

• הוסף לסימניות
זאת השאלה שלי, איך
בתוכנה שיוצרת את האתר הזה אין אופציה לשים לצד תמונה אפשרות הורדה
מישהו אמר לי שישנה דרך דרך בדיקת מקור הדף להוסיף את האפשרות של הורדה ( כמו ששמים חץ הורדה)
יש איזו דרך לכך???

• הוסף לסימניות
זאת השאלה שלי, איך
בתוכנה שיוצרת את האתר הזה אין אופציה לשים לצד תמונה אפשרות הורדה
מישהו אמר לי שישנה דרך דרך בדיקת מקור הדף להוסיף את האפשרות של הורדה ( כמו ששמים חץ הורדה)
יש איזו דרך לכך???
אם אין לך גישה לדף הHTML, אז אין יכולת לעשות את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה