סימילאק במחיר מוזל

• הוסף לסימניות
יש ברשותי סימילאק 900 גר' לגילאי שנה - 3 שנה מעונינת למכור את זה במחיר מוזל, מי מעוניין?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול-
למכירה קופון לקבלת סימילאק ב-60 שקל.
למעונינים- 050-4119092

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
איזה סוג? טופ? אדוונס? אדוונס פלוס? למהדרין?

• הוסף לסימניות
900 גר' זה מהדרין.

• הוסף לסימניות
נעמי, סליחה שאני אומרת, אבל אפשר לקבל קופון לסימילאק מהדרין 900 גר' בחינם מסימילאק.....

• הוסף לסימניות
למה לקחת אם לא צריך?! וד"ל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;667332:
נעמי, סליחה שאני אומרת, אבל אפשר לקבל קופון לסימילאק מהדרין 900 גר' בחינם מסימילאק.....
אפשר פרוט?
איפה, מה, ובאיזה מחיר.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;667457:
אפשר פרוט?
איפה, מה, ובאיזה מחיר.
תודה מראש.

את מתקשרת לסימילאק ואומרת להם שאת רוצה לנסות ואת מעוניינת בדוגמית של סימילאק מהדרין ובגלל שאין להם דוגמיות של מהדרין הם שולחים לך שובר לקבלת קופסא של 900 גר' בחינם....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;667632:
את מתקשרת לסימילאק ואומרת להם שאת רוצה לנסות ואת מעוניינת בדוגמית של סימילאק מהדרין ובגלל שאין להם דוגמיות של מהדרין הם שולחים לך שובר לקבלת קופסא של 900 גר' בחינם....

אבל היא רוצה מחיר זול וכמה פעמים בשנה היא יכולה להתקשר ולהגיד להם שרוצה לנסות (והכל בשביל לחסוך כסף)

• הוסף לסימניות
קופצת גם על האשכול.
מי מנוסה ויודע איפה הכי זול לקנות סימילאק למהדרין?
באשדוד עדיף.
מענין בעוד מקומות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרחבים;667637:
אבל היא רוצה מחיר זול וכמה פעמים בשנה היא יכולה להתקשר ולהגיד להם שרוצה לנסות (והכל בשביל לחסוך כסף)

סליחה אבל לא זה מה שהיא אמרה, שהיא מחפשת מקום זול....
בסה"כ נעמי כתבה שהיא מוכרת קופון ב60 ש"ח אז אני אמרתי שאפשר לקבל קופן בחינם וליקי שאלה אותי פרטים ואמרתי לה.
זה הכל.

• הוסף לסימניות
אני כבר קיבלתי קופון אחד בחינם את הקופון הזה קניתי ממישהי שמכרה לי ובסוף עברנו לצמחי. אז חבל לי על ה60 שקל ששילמתי.. :) בתכל'ס עוד מעט יגמר לו התוקף... מקסימום אני יקנה לתינוק החדש וישמור..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה