דרוש מידע סימיקול לתינוק

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת האם הסימיקול מרדים?

• הוסף לסימניות
התינוק שלי לא היה רדום אח"כ
אעפ"י שהייתי אני עייפה בטירוף

• הוסף לסימניות
התינוק שלי לא היה רדום אח"כ
אעפ"י שהייתי אני עייפה בטירוף
כך גם אני:(
הוא לא נרדם כשאני כבר משתוקקת...
אבל בררתי אצל רוקח, הוא אמר לי שגם אם יש בו מעט אלכוהול(0.03), אין בזה שום בעיה לתינוק, וזה מאושר מלכתחילה.
אני כעת נותנת במקרה הצורך - בייביזים. עוזר מאוד לכאבי בטן וגזים אצל תינוקות וילדים.

• הוסף לסימניות
לא מרדים.. ועושה פלאים! אותנו זה הציל

• הוסף לסימניות
מוזר ,
אצלי זה נראה לי מרדים...

• הוסף לסימניות
אצלי לא הרגיע ולא הרדים.
התינוקת שלי המשיכה לצרוח...
זה היה בשבילי-שאני ארגיש עושה משהו למען השקט...
יש לי חברות שטוענות שזה משתיק לרגע, כי זה מתקתק, והן נותנות טיפת מיץ מתוק לאפקט דומה.

• הוסף לסימניות
שאלה על הסימיקול- אני נותנת לפני הארוחות וממש רואה שיפור..
מה שכן התחלתי לחשוש שזה ממש כמו תרופה ואולי לא כדאי לתת לפני כל ארוחה
למרות שאני רואה הבדל לאחר ארוחה שנתתי ולאחר ארוחה שלא..
נותנים ממש לפני כל ארוחה? לא מוגזם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה