כללי "סימן מים" הוספת לוגו על התמונות.

• הוסף לסימניות
דבר פשוט?????? נכון מאוד...;)
אך לאחרונה אני יותר ניתקלת בלקוחות שמעדיפים לבחור לבד תמונות.
{למרות שגם עד לרגע זה היו מקרים כאלה. אך עדיין לא הגעתי ליישוב הדעת מספקת בכדי לבנות "סימן מים" בפוטו שופ. ולהפעיל על התמונות באופן רציף.}

אז יאלה חברה. אחרי כל הנאום הזה. בוודאי תבינו על מה ולמה אני מברברת לכם פה.
וקדימה מי שתוכל להדריך אותי בנידון .אשמח :)
ידוע לי שזה דבר פשוט. רק שניסיתי כמה וכמה פעמים אך ללא הועיל...:confused:.

בתודה מראש למסייעים.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי כלום....
מה את רוצה?
עזרה בבנית אקשן? מה לכתוב ב"סימן מים"?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1620672:
לא הבנתי כלום....
מה את רוצה?
עזרה בבנית אקשן? מה לכתוב ב"סימן מים"?

100% בהבנת הנקרא.;)
אני צריכה דחוף עזרה בבניית אקשן. במילים פשוטת יותר: אני רוצה להוסיף את הלוגו שלי על התמונות שאני שולחת ללקוחות לבחירה. באופן רציף והכי קל...
בתודה:)

• הוסף לסימניות
פותחת אקשן
עושה "מקם" כלומר פלייס. לקובץ של הלוגו.
מישרת/ מגדילה וכו.
סוגרת אקשן.

איפה הבעיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1620686:
פותחת אקשן
עושה "יבא" כלומר פלייס. לקובץ של הלוגו.
מישרת/ מגדילה וכו.
סוגרת אקשן.

איפה הבעיה?

ניסיתי המווון פעמים.
לא מסתדרת.:(

• הוסף לסימניות
הקובץ שפתוח- שלא יהיו בו שכבות.

לא לעשות שום פעולה עם גרירה/ידנית.

• הוסף לסימניות
תציצי כאן:

http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1428509&postcount=9

תעשי שלב שלב כמו שמפורט
רק תוסיפי לפעולת ההקטנה גם את יבוא החותמת שלך תשני אותה לשקיפות ו"תמרחי" אותה על התמונה ואח"כ תעשי איחוד שכבות .

כל השאר כמו שהוא מסביר שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1620710:
תציצי כאן:

http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1428509&postcount=9

תעשי שלב שלב כמו שמפורט
רק תוסיפי לפעולת ההקטנה גם את יבוא החותמת שלך תשני אותה לשקיפות ו"תמרחי" אותה על התמונה ואח"כ תעשי איחוד שכבות .

כל השאר כמו שהוא מסביר שם.

תודה יעלוש.
הסתדרתי עם נחמי וולף טלפונית.
מסכנה כמה זמן טירטרתי לה...:rolleyes:
נחמי תעדכני אם לא הוצאתי אותך מדעתך...:eek:

• הוסף לסימניות
זה בסדר.....
מילאת לי את הזמן (חיכיתי למשהו)

:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה