אני רוצה סינון על הסינון של רימון שיעבוד גם בנטפריאם יש לאותם מקומות עבודה
WI FI עם הסינון שלהם
אתם יכלים להתחבר דרכו
אם כי - צריך לקחת בחשבון שעל המחשב עצמו צריך שיהיה מותקן תוכנת סינון בסיסית כמו נטספרק וכו'
שזה משאיר אתכם חשופים למדי כשאתם לא נמצאים באותם מקומות עבודה
שלחתי להם מייל, תודה.יש וויפרי 3
שזה אומר שהסינון של נטפרי יסנן בשבילכם גם כשתתחברו בוויפי לאינטרנט ללא סינון
מה קורה כשתתחברו לאינטרנן עם סינון אחר- אין לי מושג, אבל אפשר לשאול את נטפרי
יש לי מחשב נייד כרגע ללא סינון
אני עובדת בכמה מקומות עבודה באחד מהם יש רימון והוא פתוח מידי בשבילי
באחד מהם נטפרי ובאחד אתרוג
אני רוצה לשים סינון על המחשב שיעבוד עם כל הסינונים הקיימים בעבודה ולא יתקע
יש אופציה כזאת? אשמח לעזרה!
זה דבר מצוין מניסיון בתי מלון וכויש וויפרי 3
שזה אומר שהסינון של נטפרי יסנן בשבילכם גם כשתתחברו בוויפי לאינטרנט ללא סינון
מה קורה כשתתחברו לאינטרנן עם סינון אחר- אין לי מושג, אבל אפשר לשאול את נטפרי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים