דרוש מידע סינון תמונות פנימי בתוצאות החיפוש בגוגל כרום

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חוץ מזה אני יודעת רק על אפליקציות או תוכנות סינון, אם אתה מעוניין
אפליקציות צד ג' הרבה פעמים גורמות לטלפון לעבוד לאט או להיתקע. במחשב התקנתי סינון צד ג' כי אני צריך שם יותר אפשרויות, אבל בטלפון אני לא צריך כל-כך הרבה אפשרויות, ולכן אני מעדיף להשתמש בסינון פנימי, אלא אם לא תהיה שום ברירה.

• הוסף לסימניות
אפליקציות צד ג' הרבה פעמים גורמות לטלפון לעבוד לאט או להיתקע. במחשב התקנתי סינון צד ג' כי אני צריך שם יותר אפשרויות, אבל בטלפון אני לא צריך כל-כך הרבה אפשרויות, ולכן אני מעדיף להשתמש בסינון פנימי, אלא אם לא תהיה שום ברירה.
כתבתי מה שאני יודעת
אם בכל זאת תרצה, אוכל להמליץ לך על הסינון שמישהו מהמשפחה אצלנו עשה (השאר עם גלקסי)

• הוסף לסימניות
כתבתי מה שאני יודעת
אם בכל זאת תרצה, אוכל להמליץ לך על הסינון שמישהו מהמשפחה אצלנו עשה (השאר עם גלקסי)
איך נקרא הסינון?

• הוסף לסימניות
הערסט זה עולם בפני עצמו שלא רלוונטי עבורי.
בכל אופן אני מאוד מודה על הקדשת הזמן בניסיון למציאת הפתרון!

אם יש כאן למישהו פתרון, יעזור לי מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה