סינטיק- כן לא שחור לבן

• פותח הנושא b.m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
המחשב שלי + הציוד הענתיקה איתם אני עובדת, כבר חורקים נוראות ורוטטים מזקנה.
התחלתי לחשוב ברצינות על רכישת לוח סינטיק.
הבעיה היא כמובן רק המחיר...

לכן שאלתי- האם זה מקצר את תהליך העבודה?
וכן מה הייתם אומרים על רכישה דרך אמזון, זול בכמה אלפי שקלים.
או לחילופין באתר יד 2 (מישהו פרסם שם לפני תקופה על מכירת לוח כזה)

איזה דגם מומלץ, באיזה גודל.
תודה לכל העוזרים :)

• הוסף לסימניות
לי יש לוח סינטיק בבית ובמכללה אנחנו משתמשים בלוח "עיוור" כמו שאני קוראת לו.
אני משתגעת בשיעורים וקשה לי מאוד לצייר על מסך שחור.
אם את יכולה כלכלית כדאי מאוד לעשות את המאמץ ולקנות כי זה עולם אחר.
פשוט כשרגילים לזה קשה לצייר על משהו אחר.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
קניתי לפני כמה חודשים סינטיק 13HD. הוא עלה באריג'נט בסביבות 5000 ש"ח. לפני זה עבדתי שנה וחצי על אינטוס 5.
ומה אני אגיד לך, היה לי טיפה קשה להתרגל לגודל של סינטיק- הוא היה נראה לי קטן מידי, אבל עכשיו אני ממש לא מצטערת שקניתי אותו. כל שקל היה שווה להשקיע בו. כמובן, אם יש לך תקציב ל22 או 24 אינצ'- שווה בהחלט. אני דווקא העדפתי קטן כי אין לי מספיק מקום ליד שוחן עבודה, וגם רוב העבודות אני מציירת ביד. אם יש לך עוד שאלות- אשמח לעזור.

• הוסף לסימניות
ה 13HD עולה באמזון 970 $
הייתי קונה אותו אבל אין לי איך להביא אותו לארץ.
באריג'נט הוא עולה 5028 ₪

אגב יש את אותו מסך עם מערכת הפעלה של ווינדוס 8. (המחיר שלו באיזור ה 8000 באריג'נט) יתרון למי שצריך להתנייד איתו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shalom;1279164:
ה 13HD עולה באמזון 970 $
הייתי קונה אותו אבל אין לי איך להביא אותו לארץ.
באריג'נט הוא עולה 5028 ₪

אגב יש את אותו מסך עם מערכת הפעלה של ווינדוס 8. (המחיר שלו באיזור ה 8000 באריג'נט) יתרון למי שצריך להתנייד איתו.

יש למישהו אותו?
איך הוא?
ומבחינת גודל, מספיק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה