סיעור מוחות קטן לבניית מותג

• הוסף לסימניות
צהריים טובים
כרגע זה שלב שאני לא יכולה להסביר הרבה, עד שזה לא יצא לשוק
אני צריכה למתג משהו מסויים
שקשור ללימודים מצד אחד. מצד שני הוא פונה לקהל הדתי-חרדי.
שזה נקודת הבידול שלו.
יש המון בתחום הזה במגזר הכללי. במגזר הדתי-חרדי הוא הראשון מסוגו
לכן אני מחפשת סמל שיביע זאת, וישתלב עם סמל של לימודים

אני רוצה שתזרקו לי רעיונות של סמלים שמזדהים עם שומרי תורה ומצוות
דתי חרדי, גברים ונשים..
ז"א שהסמל לא יביע לי גבר חרדי, או אשה דתיה. אלא את כל זה כאחד

אשמח לרעיונות

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת בדיוק במה מדובר, אבל אם זה במקרה אתר שמשמש כאינדקס מוסדות לימוד לציבור הדתי, כדאי לבדוק קודם את האתר "סטנדר" ולוודא שלא מדובר ברעיון חופף/זהה.

• הוסף לסימניות
הקפצה..
אין שום רעיון לסמלים שמביעים את הציבור השומר תורה ומצוות על כל גווניו?

• הוסף לסימניות
אולי מוסף "דא והא" של משפחה יצליח לתת לך השראה, בהנחה שתצליחי לברור את הבר מתוך התבן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;982166:
הקפצה..
אין שום רעיון לסמלים שמביעים את הציבור השומר תורה ומצוות על כל גווניו?
גביע
ספר עם כיפה
פרופיל פונה אל על ומחפש מלאכים
שופר
חנוכיה
שני לוחות הברית
טלית קטן
טלית גדול
נטלה
עוד?

• הוסף לסימניות
זרקי כל מה שיש לך
בסוף יצא מזה משהו :)

• הוסף לסימניות
כיפה וציצית.

• הוסף לסימניות
זה בשביל יצירת לוגו? א"כ יכול להיות שאת צריכה להתמקד בפונט "חרדי"

• הוסף לסימניות
כיפה של בית כנסת
כותל
חוטים משתרבבים של ציצית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה