עזרה סיפורי היסטוריה של שרגא שמידלר מישהו יכול להוריד ל-MP3?

• הוסף לסימניות
שולם!!!
מישהו יכול להעלות פה את הקישורים הבאים או לפחות חלק מהם כקובץ MP3?
תודה רבה רבה!!

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את ההקלטה הנקמה במוסלמים בת 1000 השנים של השבט היהודי בחייבר

• הוסף לסימניות
הסיפורים שלו מרתקים
יש לו גם סיפור וראיון עם יהודי שנכנס בילדותו לפני שחזר בתשובה לתוך כיפת הזהב וירד במדרגות לאבן השתיה

• הוסף לסימניות
שולם!!!
מישהו יכול להעלות פה את הקישורים הבאים או לפחות חלק מהם כקובץ MP3?
תודה רבה רבה!!
בבקשה

• הוסף לסימניות
@אאאכהן האם תוכל להוריד לי לקובץ MP3
את הפרק הבא של שרגא שמידלר:

המחתרת היהודית שתכננה לפוצץ את הר הבית והעומד בראשה - המקובל האלוקי - גיבור ישראל קצין הסיירת- מדהים

תודה מראש

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• המחתרת היהודית שתכננה לפוצץ את הר הבית והעומד בראשה - המקובל האלוקי - גיבור ישראל קצין הסיירת-...mp3
    1.7 MB
  • הוסף לסימניות
@אאאכהן האם תוכל להוריד לי לקובץ MP3
את הפרק הבא של שרגא שמידלר:

המחתרת היהודית שתכננה לפוצץ את הר הבית והעומד בראשה - המקובל האלוקי - גיבור ישראל קצין הסיירת- מדהים

תודה מראש
הפרק המלא חסום בנטפרי
(מה ש @TZ TZ העל(ת)ה זה רק פרומו)

• הוסף לסימניות
אני מקפיץ פה את האשכול
ראיתי שהפרק על המחתרת נמצא בספרית הפודקאסטים של דוסקאסט אך אני לא מצליח להפעיל אטו מישהו יודע למה
והאם זה קשור לסינון?

• הוסף לסימניות
גם לי זה לא נפתח, הבנתי שזה בגלל הסינון (נטפרי). מה שכן, תרמתי לו קצת בפטריון ואז יכולתי לצפות בכל הסרטונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

מישהו יכול להוריד לי את אלו?
לא מצליחה להוריד....ניסיתי כבר כמה פעמים...
עדיף באיכות הכי גבוהה.
ולהעלות לפה.
תודה רבה רבה!!
אם מישהו יוכל להוריד לי את הקישור הזה לרצועת שמע ,
אשמח מאוד תודה רבה!
אם מישהו יכול להוריד לי את זה אני אשמח ממש!
0 תגובות
מצורף קישור לשיר ,
נשמח אם מישהו יוריד לי בהקדם...
תודה רבה!!
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה