- הוסף לסימניות
תודהחשבתי שיש עוד שפתוחים בנטפרי. ראיתי שרק זה פתוח
אני מקבלת כניסה למייל
תודהחשבתי שיש עוד שפתוחים בנטפרי. ראיתי שרק זה פתוח
התעדכנו ב"הלרגל הימים האלו שנדרשת תעסוקה לילדים,
מצורפת תיקייה (מתעדכנת-בעז"ה) של פודקאסטים לילדים.
Google Drive: Sign-in
Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use).drive.google.com
וואוו, כמה זמן עבר.......לרגל הימים האלו שנדרשת תעסוקה לילדים,
מצורפת תיקייה (מתעדכנת-בעז"ה) של פודקאסטים לילדים.
Google Drive: Sign-in
Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use).drive.google.com
תודה ענקיתוואוו, כמה זמן עבר.......
התעדכנו ב"ה
בון דובון - עד פרק 26
זמן סיפור עד פרק 120
(פרק 107 עדיין לא עובד-אולי מישהו יחכים אותנו...)
מדע בכיף - פרק 22
חדש!! סיפורי סבתא - עד פרק 15
סנאי וארנב - עד פרק 92.
בהצלחה לכולם, ובהנאה!!
יש מצב לעדכון?וואוו, כמה זמן עבר.......
התעדכנו ב"ה
בון דובון - עד פרק 26
זמן סיפור עד פרק 120
(פרק 107 עדיין לא עובד-אולי מישהו יחכים אותנו...)
מדע בכיף - פרק 22
חדש!! סיפורי סבתא - עד פרק 15
סנאי וארנב - עד פרק 92.
בהצלחה לכולם, ובהנאה!!
זה גם חסום בנטפרי...חשבתי שיש עוד שפתוחים בנטפרי. ראיתי שרק זה פתוח
מאיפו נכנסים לכל הסיפורים האלה?יש מצב לעדכון?
חייבים גיוון בעקבות המצב...
איפה אפשר לשמוע אתהסיפורים האלה אם יש לי נטפרי?התעדכנו ב"ה
בון דובון - עד פרק 10
זמן סיפור עד פרק 103
מדע בכיף - פרק 21
סנאי וארנב - עד פרק 77
בהצלחה לכולם, ובהנאה!!
יש סיכוי לעדכון?אשתדל לעדכן בימים הקרובים, הקישור נמצא בתחילת האשכול.
בנוסף, בעבר כל שיתוף נכתב לי ששיתפתי והבקשה לא קיימת יותר.
לאחרונה זה משחק לי ומחזיר את הבקשה כאילו לא שיתפתי.
ניסיתי לכתוב לאנשים בהודעת השיתוף שיעדכנו אם הגיע שיתוף, ונעניתי בחוסר שיתוף פעולה.
(או שהם לא קיבלו את השיתוף...)
מי שמבין שיעדכן....
(כדאי באמת שאנשים יפסיקו להעלם אחרי שהם שולחים בקשת גישה. אנשים מתעלמים אח"כ, ונתקלתי גם הרבה פעמים שאחרי ששיתפתי קיבלתי מייל חוזר "מה זה"? "מי אתה"? "מה יש בתיקייה"?. קצת עקביות. אני לא אמור להזכיר לכ"א בפרטות מתי הוא לחץ על בקש גישה, ואם מישהו רוצה לדעת מה יש בתיקייה אפשר פשוט להכנס אליה....)
סורי על האריכות והחריפות. אני לא מקבל מזה כלום (בקושי כמה לייקים) לפחות לא להטריח סתם.
תודה!
אני מנסהיש סיכוי לעדכון?
rhon.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //