קורונה סיפור הזוי ומזעזע

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כשתדע במי מדובר גם אתה תחשוב כמוני
בפרט שמדובר במגזר מסוים וד"ל
הופהההה,
זו כבר בעיה בפני עצמה.
לא נותר לי אלא להפנות אותך לאשכול שבעצמך לייקת:

• הוסף לסימניות
הופהההה,
זו כבר בעיה בפני עצמה.
לא נותר לי אלא להפנות אותך לאשכול שבעצמך לייקת:
חזק ביותר מה שנכתב שם!
ולכן אני קורא לציבור להזדעזע מהמקרים המזעזעים
ולהתחיל לחשוב חיובי על האחר גם אם הוא או רבו לא חושבים בדיוק כמוך
ולהפסיק למסור!
א גוט געבענטשט יאר!

• הוסף לסימניות
אני רוצה לסבר על חויה שקרה לי בתחילת בין הזמנים וכך היה:
נסענו בליל ט"ו אב מירושלים למירון...... היינו הראשונים(האוטובוס יצא בשעה 2 בלילה ואנחנו היינו בתחנה הראשונה בשעה 12:30)בהתחלה היינו לבד ואז לאט לאט התמלא התחנה ולקראת השעה 1:45 היינו קרוב למאה איש !!!
התקשרנו לחברה (ידענו שמותר באוטובוס 30 אז אמרנו נעשה את המוקדם מהמאוחר)וכמובן לקח להם זמן עד שהם ענו וכשהם ענו אמרנו שאנחנו רואים אוטובוס 1 במסוף ואמרנו צריכים לפחות עוד 3 אוטובוסים(בזמן שבתחנות הבאות היו עוד המון אנשים) והנציג אמר שעדין לא הגיע הזמן.....מתי שהאוטובוס יגיע אז זנדבר(שאלתי את הנציג כמה אוטובוסים אמורים להגיע אז הוא אמר 1)ואמרתי לו שיעביר את זה אכשין כי יוצר באלגן גדול...בפרט שמלכתחילה ידענו שזה לא יספיק בכלל לכמות האנשים שהיינו......
כמובן שהאטובוס הגיע היה תעמולה גדולה ודחיפות........
הנהג אמר שהוא מזמין מישטרה ........כמובן הגיעו והמישטרה אמרה שיש מישפחות עם ילדים קטנים שהם קודמים לכולם וכו...... ושהיא מזמינה עוד אוטובוס ........
שכחתי לציין שהמישטרה אמרה שזה לא חדש להם והם כל לילה נתקלים במאות מיקרים כאילו......
אחרי מסע ומתן הסכימו כמה בחורים לרדת.....והאוטובוס נסע...
ואני שואלת?
למה מלכתחילה בשעות העומס לא שולחים כמה אוטובוסים ביחד(במיוחד שבקורנה צימצמו את מיספר הנוסעים לכחצי!!!)
ועם המישטרה אומרת שהיא ניתקלת בכל יום בכמה מקרים למה הם בעצמם לא פונים(שאלתי את השוטר והם אמרו שבגלל שהציבור לא פונה לכן לא משנים כלום.....אני אמרתי לשוטר שקודם כל אנחנו פונים ואין למי לפנות וברגע שזה יבוא מהמישטרה זה יקבל משמעות יותר חמורה!!)
סך הכל הנהג יוצא חבול בלא עוול בכפו...........

• הוסף לסימניות
@ויז'ניצער הבנו.אתה יכול למחוק את האשכול הבכייני ולהפסיק להאמין לשקרים על ציבור היקר וד''ל.איזה משועמם בשטיבל עבד עליך,נגמר.
קענסט גיין שלאפן
כלומר אם אין לך תגובה עיניינית אל תעשה את זה פה
אני מדבר וכותב על משהו רציני
ובעיה שקיימת ומוכרת לכל אחד שיוצא לרגע מד' אנותיו האנוכיות
לא מתאים לך דפדף הלאה לא ביקשתי ממך לקרוא הכל
זיי געבענטשט

• הוסף לסימניות
זה הזוי שאנשים מאמינים שאגד קונסת נהגים ב-6000 ש''ח!

• הוסף לסימניות
לצערי מסמן מגמה כי ישנם הלשנות בכל יום על מניינים וישיבות וכו' וכו'
מספיק החילונים מחפשים אותנו
למה אנחנו צריכים לחפש את עצמינו
חשבתי שזה היה רק בגל הראשון, אתה בטוח שהתופעה עדיין קיים?

• הוסף לסימניות
@ויז'ניצער הבנו.אתה יכול למחוק את האשכול הבכייני ולהפסיק להאמין לשקרים על ציבור היקר וד''ל.איזה משועמם בשטיבל עבד עליך,נגמר.
אדרבה, במקום לסגור את האשכול - הבה נכתוב סיפורים שמשקפים את הפנים האמיתיות של הציבור היקר.
אתחיל:
אני גר בעיר מעורבת. פגש אותי יהודי חילוני הקורא לעצמו פעיל חברתי, וביקש לשמוע קצת על הנתינה אצל החרדים. באמת בכבוד.
סיפרתי לו. בין הדברים הוא שמע ממני, שבני שיחי' מKל כל יום שישי מטבעות לצדקה [בקופה של נרות השבת...] ומכריז: יש לי מצוה!.
כאן הוא נשבר.
הוריד דמעות.
כשנרגע, הסביר לי: אני מנסה לדבר עם אנשים שיתנו לרעבים חמישה שקלים, ולא הכי הולך לי. אני משתגע מזה.
והנה, כאן אתה מסביר לי למה אתם נותנים כל כך הרבה צדקה - כי אתם גודלים על זה!
איפה אנחנו ואיפה אתם? - - -

• הוסף לסימניות
אני אחרי זה, ובגלל זה שאלתי, ואשאל שוב אתה מדבר מידיעה או מהשערה?
ידיעה על מספר מקרים בשבועיים האחרונים
מטבע הדברים אני לא יכול לפרט כדי לא לסבך את המקרים עוד יותר
אבל מה שכאב וכואב לי שההלשנות מגיעות מתוכינו ולכן אני כ"כ אגרסיבי
ואני מתנצל אם משהו נפגע ממני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה