דרוש מידע סיפור הזוי עם ארנונה😩

• הוסף לסימניות
מה קשור מבקר המדינה - לא נשמע שהיא מחפשת לאיים על אגד אלא לתקן את הפגיעה בבי די איי... אני טועה?
ולגבי ארנונה - ממליצה לעשות הו"ק או לקבל חשבוניות למייל לכל הפחות כך לא תהיה לכם הפתעה.
מבקר המדינה זה בהחלט הפתרון, זה המשרד שמיועד לטפל בתלונות על התנהלות של עירייה וכד',
אפשר גם לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות, לא מסובך בכלל, עמלה בס"ה 50 שקלים, ובית משפט זה נוטה לטובת האזרח,
אפשר במקביל גם בבית משפט לתביעות קטנות וגם למבקר המדינה, לא מסובך בכלל, חיפוש קל בגוגל, מילוי טופס אינרנטי, והעירייה מתחילה לרוץ אחריכם על ארבע לנסות לפצות אותכם...

• הוסף לסימניות
גם לי היה ויכוח עם עיריית בית שמש לגבי חוב ישן שהם נזכרו מכך לאחר 12 שנים, ולמרות חוק התיישנות לא הסכימו לוותר, ואיימו לפנות להוצל"פ, מילוי טופס בבית משפט לתביעות קטנות, גרם להם מייד לשנות את דעתם, והם רדפו אחרי שאבטל את התביעה והם יוותרו על החוב...
פניתי אז גם למבקר המדינה, שלקחו את זה ברצינות, ואז הודעתי להם שהחוב ב"ה בוטל.
שימו לב שיש מחלקה נפרדת למבקר המדינה לצרכן הפרטי נגד חברות ממשלתיות כמו עירייה וכד'.

• הוסף לסימניות
מבקר המדינה יעיל מאד במקרים מעין אלו.
פעם עירייה אחת לא כיבדה את כל המסמכים שנתתי כחוק (לפי הוראות משרד הפנים) דיווחתי למבקר המדינה, יום למחרת התקשר אלי עו"ד מטעם מבקר המדינה, לקח פרטים נוספים, ואחרי כשבוע התקשר אלי מנהל הגביה בעצמו, ואמר לי שסודרה ההנחה לשנה הנוכחית ולשנה הבאה, ואין צורך שאשלח עוד מסמכים.
אותו עו"ד של משרד מבקר המדינה אמר לי שהם עושים את אותה פעולה בעצמם כלומר מגישים את כל המסמכים על מנת לקבל הנחה, (פיקטיבי כמובן, אין לי מושג איך הם משיגים דירה, ומסמכים, אבל זה מה שהוא אמר) ובודקים לעומק את הפניה.

• הוסף לסימניות
אם זה חוב ארנונה של חודש אחד . זה לא מפריע. פשוט להביא תיעוד שזה על זה. וזה לא נמשוך יותר מדי זמן ומיד שולם. אם זה נמרח יותר מחודש. הבנק כבר יתחיל לשאול שאלות למה לא שילמתם מיד וכו'.
בגדול זה לא נורא בכלל. כמובן לשלם מהר ושלא יביא לחזרות נוספות של עוד דברים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה