סיפור חדששש רבותיי!

• הוסף לסימניות
אני בטוח שכולכם התגעגעתם לסיפורי גיבור ואיינ', ואני במיוחד,
לכן החלטתי (למרות שאין לי זמן בעליל ושאני ממש משוגע שאני עושה את זה! אבל מה שווה להיות צייר אם לא בשביל לעשות את הציורים איך שאתה רואה אותם??!) להכין אחד חדש עם סגנון חדש ומושקע, ובהזדמנות זו לתרגל צביעה הבעות תנוחות וכו'..

ולכל מי ששואל את עצמו מה קורה עם הספר, לצערי היו עיכובים שגרמו לי לדחות את זה להמשך בע"ה!

את העמודים הבאים העתידים לבוא אני יעלה רק לבלוג שלי, אז תשארו מעודכנים להמשך!

בנוסף העליתי את הדמויות מכמה זוויות שהכנתי על מנת לקלוט טוב את הדמויות, ייתכן שחלו שינויים פיצים, אבל בגדול אלו הדמויות.

זהו זה, מקווה שתאהבו ותעקבו, ויהיה צחוקים!

קבצים מצורפים

• גיבור .jpg
    KB 449.9 · צפיות: 57
  • איינשטיין.jpg
    KB 501.8 · צפיות: 34
  • 01.jpg
    1 MB · צפיות: 31
  • 02.jpg
    KB 1,022 · צפיות: 60
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;1008124:
את העמודים הבאים העתידים לבוא אני יעלה רק לבלוג שלי, אז תשארו מעודכנים להמשך!

????
אני מוחה!

:(:confused::(

• הוסף לסימניות
חחחחחחחחחחחחחחחחח.... אוי זה מעולה!!! אני לא יודעת מאיפה להתחיל להחמיא. הצבעים מקסימים, העמוד מואר ומזמין, התנועות וההבעות מגוונות ומצחיקות נורא, מבחינה מקצועית אתה כל הזמן נהיה עוד ועוד יותר טוב ומפתיע מחדש, באמת שכיף לראות עבודות שלך! מצטרפת למחאה...

• הוסף לסימניות
אודה ואתוודה, נהניתי מחד אבל קצת התאכזבתי מאידך.
אהבתי את התנופה שבסיפורי איינשטיין את גיבור הקודמים, על קוויהם העגלגלים.
יש משהו קפוא או מהוקצע בצורה מעצבנת (מבחינתי, לטעמי) בסגנון החדש.

נ.ב. מחכים לספר!! (זה כבר גובל בפיקוח נפש! הבטחתי לחבריה פיצוי הולם ל"טינטין" שלא נכנס הביתה - אחרי שהביאו אחד כזה מחבר והם נתפסו מצטטים משם בתענוג ביטויים מסמרי שער)

• הוסף לסימניות
מקסים לגמרי!

• הוסף לסימניות
מטורףףףףף לגמרי!!!

ומ'כפתך להעלות גם לכאן ת'ציורים?

• הוסף לסימניות
הגינה הקסימה אותי על שלל פרטיה והזוית המענינת,וכמובן כל השאר...

• הוסף לסימניות
גדול!!!
ההבעות התתנוחות הצבעים......
וכל מה שדניאלה כתבה...
ממש מיוחד מקצועי ומושך

• הוסף לסימניות
פששש...אתה מוסיף ומשתפר בכל פעם שאתה אוחז בוואקומך. מקסים!

• הוסף לסימניות
הי זה מגניב!
הרקעים מדהימים...! והאפיון דמויות קורע.......!
והצביעה? פוטושופ?

משום מה, גיבור הזכיר לי את בובספוג מכנסמרובע :D
הצלחות!

• הוסף לסימניות
:) מדהים!
רק בגלל שזה כלכך טוב אני חייבת להאיר משו קטן (חוץ מהשגיאות בטקסט...)
אולי זה עניין של טעם אבל במשבצת הראשונה של הקומיקס נראה לי שאת העצים השחורים שממסגרים את התמונה כדאי לצבוע בצבע כהה אבל לא בשחור. הכל צבעוני ויפה ואז פתאום הרבה שחור :confused: אבל זו רק דעתי...

• הוסף לסימניות
ציורים מקסימים...
ההבעה בעיניים של הדמויות לא עייפה במקצת?

• הוסף לסימניות
באמת חבל אם זה יןפיע רק בבלוג :) ציורים מקסימים. סיפור זורם. הייתי מרזה את גיבור במכנסיים למעלה. ועושה לו רק כרס שמנה בחולצה. כי זה נראה לי מה שגורם למראה העייף שלו ולדעתי גם למראה גוף של מבוגר. אבל זה עניין של טעם. הקומיקס בכללי מקסים ומרתק כהרגלך...

• הוסף לסימניות
דבר ראשון ההתקדמות עוצרת נשימה ומעוררת קנאה של ממש (:

הטכניקה, הקו, הצבע, הביצוע, האווירה, הזוויות - אליפות,
אבל הגיבורים החדשים - ....

אני מצביעה בעד רוורס....
(או לפחות להוריד כרס, לפקוח את העיניים ולהמתיק את ההבעה. ממתי גיבור עייף בכלל?!)

ממש סליחה, אבל זה מרוב חיבה ליצורונים הקודמים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה, למפרגנים ולמעירים. אתם עוזרים מאוד.. :)

• הוסף לסימניות
יוהו יוהו הצלחת לבלבלבלבלבלבלללל אותנו;)

בלי קשר לדמויות המדהימות החדשות , שהן מאלפות. לקחת לנו קצת את ההזדהות עם גבור.
שזה אומר בלבול בערכי המותג.
תמשיך איתו בליין הקודם ואדרבא, צרף אליו עוד 'מוקיונים' לחבורה העסיסית הזאת.

חזק!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה