בעיקר לצ'יפס שאני חותכת בעצמי, אבל גם לקפוא.אני רואה שיש הבדלים גדולים בין החברות...
משהו מכיר את של סאוטר?
@סגול חציל צ'יפס- את מתכוונת קנוי קפוא או מוכן לבד?
@GRN יכולה לבדוק לי שניה אם משהי כתבה משהו על הסאוטר?
שלום!
אשמח לעזרתכם,
מנסה לברר לגבי סיר טיגון חשמלי ללא שמן.
האם יש למישהו נסיון עם זה?
האם שימושי במטבח ויעיל?
אשמח לכל מידע על מוצר כזה, ובפרט על דגם של סאוטר MX013 AF3535.
תודה!
כתבתי "סיר טיגון" בחיפוש והנה האשכול המדובר:
@נקודה חמהלי יש את של טפאל.
פעם ראשונה עשיתי ציפס, לא יצא משהו- אחכ שניצל יצא דיקט.
אני לא ממליצה.
מסוג המכשירים שמשתמשים פעם-פעמיים-שלושה.. וזהו.
@נקודה חמה
איזה דגם של טפאל יש לך?
את בכלל לא משתמשת בו? או שאולי זה עניין של לדעת איך להשתמש?
קניתי כזה ובינתיים הכנו בו ציפס יצא מעולה,
קריספי כמו מטוגן ורך בפנים אבל עם מעט שמן
שניצל עדיין לא ניסינו
מה זה נינגה גריל?לא זוכרת דגם.
לא משתמשת בכלל.
אם מישהי מעונינת לרכוש ממני, בשמחה.
יש לי עכשיו את הנינג'ה גריל ככה שכנראה גם לא אשתמש בזה..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים