דרוש מידע סיר, מחבת, קומקום וכו'

• הוסף לסימניות
באושר עד שווה לקנות את הדברים הנ"ל?
המחירים שם באמת טובים יותר?
והחברות טובות?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אושר עד הכי זולים בירושלים
לגבי המוצרים הספציפיים אין לי מידע..
אבל לגבי כלל המוצרים אלו הם הנתונים

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה -
באיזה שעות הכי פחות עמוס שם?

• הוסף לסימניות
לא ממליצה לך בכלל
אוכל טוב מתחיל עם סיר טוב,
זה השקעה של עוד כמה שקלים לשנים רבות......
במקסטוק יש סירים מעולים מ סולתם בחירים ממש טובים

• הוסף לסימניות
יש במקסטוק סירים של סולתם??
אני רוצה חברה טובה - חשבתי שיש באושר עד
לא ממליצה לך בכלל
אוכל טוב מתחיל עם סיר טוב,
זה השקעה של עוד כמה שקלים לשנים רבות......
במקסטוק יש סירים מעולים מ סולתם בחירים ממש טובים

• הוסף לסימניות
יש במקסטוק סירים של סולתם??
אני רוצה חברה טובה - חשבתי שיש באושר עד
אצלנו בבית שמש יש
במחירים ממש זולים,
קניתי כזה סיר של 6 ומשהו ליטר ב120 ש"ח [אני לא רואה את זה באתר של סולתם משום מה]

1713264231663.png

וסיר מסוג הזה של 7 ליטר ב 100 ש"ח
1713264364388.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה